Sletten 34, Helberskov, 9560 Hadsund

Dejligt sommerhus i det fredfyldte Helberskov!

Vi byder velkommen til dette hyggelige sommerhus, hvor der er lagt op til afslapning og samvær. Huset ligger på en dejlig stor grund med jævn græsplæne.
 
Fra hoveddøren er der en fordelergang, som fordeler værelserne samt badeværelset. Der er to gode soverum, hvoraf det ene er et soveværelse med to sovepladser og et indbygget skab. Derudover er der et køjerum med indbyggede køjer samt indbygget skab. Badeværelset er med bruseniche samt vask med badeværelsesmodul med plads til opbevaring. I det rummelige køkken-alrum er der loft til kip og synlige bjælker samt brændeovn, som alle medvirker til at skabe en hyggelig atmosfære. I det åbne køkken er der mulighed for at lave mad, mens man har udsigt til den skønne natur samtidig med, at man kan tilbringe tid med familien. Stuen er samlingspunktet i huset, her er plads til afslapning og samvær.
 
Gennem dobbeltdørene i stuen er der udgang til en dejlig og overdækket, sydvendt terrasse, hvor der er mulighed for at nyde sommeren i fulde drag. Den store græsplæne lægger op til udendørs aktiviteter og gyngesættet til leg og spas. Her er der rigtig mulighed for at nyde det dejlige sommervejr når der tilbringes kvalitetstid sammen med familien. På grunden er der eventuelt mulighed for at bygge et anneks, som kan bruges til ekstra sovepladser.
 
Bilen kan holdes tør under carporten, som har et opbevaringsrum tilknyttet. Derudover er der er separat skur, som kan bruges til opmagasinering og lignende.
 
Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.  
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.   I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallorca. I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget. I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.  
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg