Sellegaarde Vest 68, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Dejligt sommerhus på egen grund i Øster Hurup!

Er du på udkig efter et velbeliggende og billigt sommerhus i Øster Hurup? - Så kan du godt indstille jagten...nu!  
 
I det attraktive sommerhusområde Sellegaarde Vest i Øster Hurup, finder vi dette charmerende sommerhus, på egen sommerhusgrund, med facade af blokhusbrædder. Huset indbyder til hygge og samvær med familien både inde og ude.  
 
Velkommen indenfor til 59 virkelig veludnyttede kvadratmetre. Huset byder på en vinkelstue med brændeovn til de kolde dage. Stuen indbyder til hygge og har et godt lysindfald og et stort vinduesparti ud til haven, så du har mulighed for at holde øje med hvad børnene laver ude i den lukkede haven. I stuen er der desuden også en fin spiseplads. Fra stuen går vi videre ind i køkkenet. Køkkenet er godt lyst og med direkte udgang ud til haven. Her er der mulighed for, at vælte en væg ind til stuen, for at åbne mere op og lave en fint køkken-alrum. Fra køkkenet går vi videre ind til værelsesafdelingen. Her får du 2 mindre værelser og yderligere 2 sengepladser i tilknytning til badeværelset. Huset byder således på hele 7 sovepladser. Huset har desuden et fint lyst badeværelser, med separat bruseniche samt yderligere et udemærket toilet. Så her kommer man altså ikke til at stå i kø, for at kunne benytte toilettet. Til sommerhuset er der en god lys sydvendt udestue, som trænger til en kærlig hånd. Men den oser af sommer, sol og hygge, og her er der virkelig plads til at nyde et koldt glas vin efter en lang dag på stranden. Derudover er der også en fin vestvendt terrasse, hvor der er plads til, at man kan sidde ude under åben himmel og nyde solen ud til sent på aftenen.  
 
Udendørsarealerne er der masser af, da grunden byder på hele 1.101 kvadratmeter. Her er der masser af plads til boldspil med familien. Huset ligger ca. midt på grunden. Her har man masser af privatliv, da grunden er omkranset af en hæk hele vejen rundt.
 
På grunden finder du desuden et udhus på 15 m2, hvor du kan opbevarer græsslåmaskine og diverse andre haveredskaber og havemøbler.  
 
Huset opvarmes med elvarme og brændeovn.  
 
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer. Ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
 
VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg