Korsikanerskoven 5, Helberskov, 9560 Hadsund

Knivskarpt sommerhus beliggende på 2. række.

Huset er opført i 2015 i kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Huset indeholder køkken med gode opbervaringsmuligheder og fantastisk bordplads, 3 store og lyse soveværelser, flot badeværelse med bruseniche og godt med skabsplads, lyst og imødekommende bryggers samt stor stue/alrum med Morsø brændeovn til de kolde dage og udgang til stor træterrasse, der omkranser huset. Her er der to overdækkede terrasser - den ene mod sydøst og den anden mod nordvest. Træterrassen giver mulighed for at nyde solen hele dagen lang. I hele huset er der lofter til kip, hvilket skaber en fantastisk rumfornemmelse. Huset er isoleret til helårsbeboelse, med bl.a. god varmepumpe og brændeovn til de lidt koldere dage.
 
På den gode grund er der god plads til at ungerne kan hygge sig med en masse dejlige udendørsaktiviteter - desuden et godt skur med god opbevaringsplads  
 
Der er også gode mulighed for at lave en god investering med henblik på udlejning, da sommerhuset er udlejet for ca. 50.000,- om året.    
 
Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.  
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. kørsel herfra.  
I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskov-bjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mini Mallorca. I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang.  
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg