Halvrebene 87, Als, 9560 Hadsund

Virkelig velholdt og plejet sommerhus i Halvrebene!

Velkommen til Halvrebene 87, et særdeles flot og indbydende sommerhus på 65 veludnyttede- og lyse kvadratmeter. Sommerhusets træfacade er pænt hvidmalet, nymalet vel og mærke. Sommerhuset har mange kvaliteter, f.eks. er vinduerne lavet af mahogni, som er en absolut fordel.
 
Velkommen indenfor, hvor du træder ind i det åbne køkken/alrum, hvor du kan holde øje med, hvad resten af familien laver imens du kokkerer. Køkkenet er i flotte lyse elementer, med god skabsplads samt god bordplads til at arbejde på. Der er desuden en dejlig lys opholdsstue med plankegulve og plads til en god sofa, hvor du kan slappe af efter en lang dag på stranden.
I sommerhuset finder du tillige to gode store værelser, hvor der er plads til en dobbeltseng, derudover er der et lidt mindre værelse, hvor der er plads til eventuelt køjeseng eller enkeltsenge. Alle 3 værelser har desuden et godt lysindfald. På 2 af værelserne er der indbyggede skabe. Afslutningsvis indeholder sommerhuset et dejligt lyst badeværelse med muret bruseniche, hvor gulvet er lyse klinker, samt med hvide elementer.
 
Desuden har sommerhuset en fantastisk flisebelagt terrasse, der går i en vinkel rundt om huset. Her er der udgang fra både stue og køkken. Terrassen vender både til sydøst, samt sydvest, hvilket vil sige du har sol hele dagen.
 
Til sommerhuset er der endvidere en stor carport på hele 45m2 der er lukket i begge sider. I forlængelse af carporten er der et tilhørende anneks, hvor der er mulighed for flere overnattende gæster. Her er der isoleret i vægge samt loft, så det kræver ikke meget, for at det kan benyttes til et godt anneks. - der er også i forvejen indlagt strøm! (Denne anvendelse hæfter hverken sælger eller medvirkende ejendomsmægler for).
 
I forlængelse af annekset finder du et lille skur som kan bruges til opbevaring af div. haveredskaber mv. og et lille brændeskur.
 
Udendørsarealerne er der masser af, da ejendommen ligger på en 1172m2 stor grund, som primært er udlagt til græsplæne. Så det kræver ikke, grønne fingre eller lang tid for at vedligeholde græsplænen. Her er der masser af plads til boldspil med familien. Haven er desuden dejlig lukket og privat om foråret, når busken springer ud. Og så ligger huset desuden kun 250 meter fra vandet.
 
Huset opvarmes med varmepumpe, elvarme samt brændeovn.
 
Alt i alt er dette et hus, der virkelig skal ses - der er desuden tale om et sommerhus med stort udlejningspotentiale, fx omkring kr. 60.000,- her i 2020!
 
Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallorca.I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget. I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg