Toften 86, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Dejligt sommerhus nu på EGEN grund!

Velbeliggende sommerhus på egen grund, tæt på Vildmosen og arealerne i den utrolig skønne natur op til.
 
Grunden ligger som den yderste i udstykningen. Det betyder, at man alene har den dejlige og uspolerede natur og Vildmosen lige ved siden af sig, eller rettere bagved, hvor de andre er omgivet af naboer til alle sider! Huset er et skønt mindre hus. 
 
Et decideret "rigtigt" sommerhus, opført med beklædning i træ, eternittag og termovinduer,.
 
Velkommen indenfor til 73 veludnyttede kvadratmeter. Det første man træder ind i er husets opholdssstue, som har bræddegulv. Her er der god plads til at slappe af på sofaen efter en dag på stranden eller en dag inde i Øster Hurup by. Køkkenet er åbent til stuen og der er en halvmur imellem. Så her kan man godt kokkerere imens man er med i samtalen med resten af familien. Fra køkkenet er der udgang via "stald-dør" til den lille terrasse bag huset, hvorfra der tillige er adgang til et skur. Endvidere finder du et badeværelse med bruseniche. Der findes desuden 3 værelser i huset, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse med bræddegulv.
 
På ejendommen finder du endvidere et anneks opført i bjælker! (brede brædder).
 
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
 
HER ER KORT SAGT ET GODT HUS TIL PENGENE I ØSTER HURUP BY - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg