Langhøjvej 1, Lillearden, 9510 Arden

Idyllisk landbrug tæt på Arden!

Velkommen til Langhøjvej 1, belliggende ca. 2 km fra byskiltet i Arden. Her finder du en landbrugsejendom med en bolig på 222 veludnyttede og disponible kvadratmeter, med et grundareal på 15,9 ha. 
 
Boligen byder på indenfor til 222 kvadratmeter som er fordelt med henholdsvis 137 kvadratmeter i stueplan og 85 på 1. salen. Stueplan består af et køkken med spiseplads, 2 gode stuer, hvor den ene er spisestue med god plads til at sætte et langt bord op og holde div. familiefødselsdage og fester. I forlængelsen af spisestuen finder man tv-stuen som er en tilbygning fra 2003. Her får du godt lysindfald og god plads til at svinge benene op på sofaen efter en lang dag på job. Fra stuen er der desuden skøn udsigt til de omkringliggende marker. I stueplan finder du ligeledes et godt badeværelse med gulvvarme, samt et godt og regulært værelse. 
 
1. salen byder på HELE 4 gode værelser, et stort repos med fritlagte bjælker, hvor der er god mulighed for, at have kontor, spilleafdeling, teenage-afdeling osv. Her er der mange muligheder for at lave et fedt rum. Ovenpå reposet er der en god hems, som børnene kan benytte sig af. Fra reposet er der desuden udgang til en fin altan, hvor man kan sidde i tørvejr og nyde de smukke grønne omgivelser.
 
På ejendommen finder du et godt udhus på 91 kvadratmeter, hvor der bl.a. er plads til garage og værksted og i forlængelse heraf er der en god carport.
 
Ejendommen opvarmes med oliefyr og har desuden en fin pillebrændeovn på 1.salen.
 
Til ejendommen hører der 15,9ha jord med. Der er bortforpagtet på kontrakt for landbrugsjorden. En del af jorden er dog skov, hvor der løber en skøn å gennem, hvor man kan få nogle gode gåture i fantastisk natur. 
 
I Arden finder I alle de faciliteter som i skal bruge i hverdagen som f.eks. indkøb, skole til 9.kl, daginstitution og idrætsfaciliteter imens Rold Skov ligger i kanten af byen. Desuden er der gode muligheder for offentlig transport med bus, togstation og desuden ligger motorvejen kun 10 minutters kørsel herfra, hvor Aalborg og Randers kan nås på under 40 minutter.   
 
Så leder du efter et landbrug i smuk natur og tæt på byen? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 11 13 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg