Hasserisgade 5, 1. th., 9000 Aalborg

VELDISPONERET TREVÆRELSESLEJLIGHED I AALBORG CENTRUM

På Hasserisgade 5, finder i denne lyse og rummelige lejlighed på hele 93 kvadratmeter, som har en beliggenhed i Aalborg Centrum. Den fremtræder pæn og regulær, klassisk og stilren, og mulighederne for indretning er mange, så det handler blot om at lade kreativiteten slå til!

I de to store sammenhængende stuer er der god mulighed for, at indrette en dejlig spisestue i det ene rum og en hyggelig sofa stue i det andet. Den ene stue kan også sagtens fungere som et ekstra soveværelse i stedet.

Et tredje værelse, der fungerer fremragende som soveværelse og med udgang til en sydvestvendt altan, pryder også lejligheden. Altanen giver god luft til værelset og er samtidig et sted til at koble af. Forestil jer blot at sidde herude i aftensolen og nyde en kop kaffe eller et glas vin efter en lang dag.

I kommer ikke til at få ondt i benene af at rende op ad trapperne til lejligheden, da den er beliggende på første sal. Det gør også i første omgang flytningen og på længere sigt de større indkøb langt mere overskuelige at forholde sig til!

Lys og overskud kommer yderligere i massevis gennem vinduespartierne, som hvert eneste rum i lejligheden byder på. Selv badeværelset i tidløs stil, der indeholder vask, toilet og brus, rummer et vindue.

I får fornøjelsen af at bo blot 700 meter fra Kildeparken, svarende til en gåtur på under ti minutter. Orker I ikke en tur i det grønne, er der også råd for dét. Med Aalborgs gågader inden for en kort gåafstand får I adgang til al den shopping, I kan tåle, samt indkøbsmuligheder, caféer og restauranter.

Og ønsker I at tage et smut væk fra den centrale del af Aalborg, eller har I blot arbejde eller studie et andet sted, skal der kun et hurtigt smut på fødderne på syv minutter til for at nå Aalborg Station, hvorfra I kan hoppe på toget eller bussen.

Har dette fanget jeres interesse, så er det bare med at slå til!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg