Søndergade 9, ST. TV., 9000 Aalborg

Total renoveret og lækker lejlighed med perfekt beliggenhed nær centrum!

Lige her har du Aalborgs, måske, bedste beliggenhed, og du skal ikke mere end 50m fra lejligheden før kvarteret udfolder sig med en hyggelig gågade, hvor spændende butikker og cafeer ligger som perler på snor. Aalborg er en mulighedsrig by, og med en beliggenhed som denne, har du alle byens faciliteter inden for gå- eller cykelafstand. Museer, biograf, koncertoplevelser, et festligt natteliv og et stemningsfyldt havnemiljø, Aalborg har det hele, og når du trænger til et afbræk i hverdagen, så forvandler de grønne områder hurtigt nabolaget til et naturrigt frirum, hvor livet nydes under åben himmel. Her er der skønt!

Lejligheden er renoveret i 2016 og lever i den grad op til den misundelsesværdige beliggenhed. Her imponeres der med opdateret og nutidigt interiør, lækre detaljer og moderne bekvemmeligheder.

Vi slår dørene op for en stor og møblerbar entre, hvor man straks bemærker hvordan der er kræset for detaljerne med velplacerede spots i loftet. De 56 velindrettede kvadratmeter fordeler sig over et lækkert badeværelse med et stort bruseafsnit og en flot kombination af mørke fliser, hvide vægge og træfarvede elementer. Side om side hermed ligger køkkenet, opført i et stilsikkert design med skjult opvaskemaskine, gode opbevaringsløsninger og et stort amerikansk køleskab, -de perfekte rammer for den passionerede hjemmekok. Lejligheden fremstår i perfekt stand, og der er tilmed både udluftningsvindue på badeværelset og i køkkenet. Stuen udfolder sig som et dejligt opholdsrum i hjertet af boligen, og giver rig plads til at finde sig til rette med spiseplads og sofaarrangementer. Og når aftenen falder på kan du læne dig tilbage i soveværelset, som ligger perfekt placeret mod ejendommens hyggelige gårdmiljø med grønne arealer og solrige opholdssteder.

Her er der tale om en gennemført lejlighed med en ideel beliggenhed, hvad mere kan man ønske sig?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.