Parkvej 7, 1., 9000 Aalborg

Super lækker lejlighed/rækkehus med egen parkeringsplads.

Kanon lækker 3-værelses ejerlejlighed med unik beliggenhed nær Sygehus Syd, Zoo, Mølleparken m.m. Lejligheden/rækkehuset har egen parkeringsplads og en fantastisk vestvendt altan, Ejendommen er opført i 1984, og har en fantastisk planløsning. Kort sagt en lejlighed der skal opleves!...

I smørhullet mellem City Syd og Aalborg C finder vi Parkvej. Vi er i gåafstand til UCN, indkøb, busser, Zoo og det tager kun få minutter at cykle ind til Aalborg C. Parkvej er en sidegade til Hobrovej, så det tager heller ikke længe at komme ud på motorvejen. Beliggenheden matcher næsten alle, studerende, pendlere, den lille familie kun fantasien sætter grænser.

Lejligheden ligger i nyere byggeri fra 1984, til ejendommen er der fast parkeringsplads og gode fællesarealer. Samt man får en lejlighed som ligger i en sund ejerforening.

Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed. Lejligheden har en fantastisk planløsning og virker meget større end den er. Vi bydes velkommen i god fordelingsentre, med stor skabsvæg, deri er der opsat vaskesøjle.

Stuen har en dejlig størrelse og her er plads til det hele, spisebordet og den store flydesofa. Ydermere er der adgang til lejlighedens store vestvendte altan.

Soveværelset har ligeledes en dejlig størrelse og her er plads til en dobbeltseng samt faste skabe m.v.

Badeværelse har god bruseafdeling og masser af skab/skuffeplads flotte gulv til væg klinker. Dejlig lyst og indbydende køkken med hvidevare, skabe samt vindue hvor kan du nyde udsigten til gården.

Lejligheden har også et dejligt ekstraværelse, med franskaltan.

Denne lejlighed skal opleves! Ring allerede i dag på 98132666 for en uforpligtende fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.