Holbergsgade 2, 1. tv., Centrum, 9000 Aalborg

Skøn 2V'er i Aalborgs stemningsfyldte midte

Vi tør godt selv sige det. Her har I at gøre med den perfekte lejlighed for det unge par eller den kommende studerende, hvis forældre måske overvejer et forældrekøb. Perfekt på grund af beliggenheden, som ikke fås meget bedre, men også på grund af planløsningen. Lejligheden fordeler sine veldisponerede kvadratmeter ud på et køkken, en stue, et værelse og et badeværelse, og det hele ligger på første sal af Holbergsgade 2 i Aalborg. Velkommen til.

I entrerer i den klassiske, rødmurede ejendom fra 1911, der har nyere, sprossede vinduer, som tilfører charme til facadens udtryk. Fra opgangen, der er renoveret i 2019, lukkes I ind i en udmærket fordelingsentré, hvorfra I kan suge hjemmets indtryk til jer. Det første, I bemærker, er de lyse trægulve og vægge, det generøse lysindfald og stukdetaljerne i stuen, som giver stemning.

Lejligheden står knivskarpt og indbydende med et nyt, tidløst HTH-køkken, der har fine opmagasineringsløsninger og nye hvidevarer foruden god plads til madlavningen. Dertil er badeværelsets interiør stilrent, nyt og elegant, og så får I en separat og rummelig bruseniche.

Fra soveværelset er der et frit og grønt udsyn fra et bredt vindue, og så er pladsen optimal, så der sagtens kan stå både en seng og garderobeskabet. Her er skydedøren særlig gennemtænkt, mens I i stuen kan indrette med en spisesektion og de bløde møbler.

På sommerdage er den hyggelige gårdhave et kæmpe plus, da der her er indrettet med et grønt areal og en overdækket terrasse, hvor fridagene kan nydes uanset vejret. Får I lyst til oplevelser, kan I til fods nå butikslivet, caféerne og grønne oaser. Dagligvareindkøbene klares ligeledes nemt, og så er der kun få minutters gang til Aalborgs skønne havnefront.

En lejlighed, der skal opleves. Book en fremvisning allerede i dag på telefon 98132666.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg