Jakob Skomager Vej 7, 2. 1., 9000 Aalborg

Med denne Konge-toværelses lejlighed får du det modsatte af mørke og snævre rum.

Er du en fattig studerende eller udbryder på hjemmefronten og på udkig efter dit helt eget luksushjem, så er Jakob Skomager Vej 7 lige det rette valg. Her kan du nemlig hive fat i forældrene til at finansiere købet og indtage tronen i denne nyrenoverede toværelses lejlighed. - Dermed ikke sagt, at både forelskede par, modne uden børn eller tudsegamle pebermøer og -svende ikke finder denne knivskarpe lejlighed attraktiv. Man skal nemlig være både blind, lysfølsom og glad for små rum, hvis denne flotte bolig ikke lige er toppen.

Med dette publikum sorteret fra, kan vi nu præsentere dig for lejligheden, som er beliggende på 2. sal, øverst i dette totalrenoverede og meget pæne byggeri i Hasseris.

Lejligheden giver dig et stort, indbydende kram, lige fra du træder ind i den åbne entre, til du lander i det moderne badeværelse i modsatte ende. Entreen giver dig skabsplads, så du kan komme af med overtøjet, inden festen begynder i det store køkkenalrum. Her smelter dagligstue, spisestue og køkken sammen i ét herligt lysbad fra de skrå vinduer. Køkkenet står blændende lækkert og får det næsten til at krible i kokkefingrene. Her vil du få rigelig mulighed for at svinge pandekagepanderne og tilberede en superbrunch for dine nærmeste.

Når stjernerne popper frem på nattehimlen, kan du trække dig tilbage i soveværelset, og fylde hele værelset med kulørte madrasser på bedste "Prinsessen på Ærten"-vis. Her får du nemlig dit helt eget påklædningsrum i forlængelse, så garderobeskabe bliver overflødige.

På de store, lækre fællesarealer er der lagt op til EM med fodboldmål og grønne siddepladser for tilskuerne - og er man heldig, kan man finde en skyggeplads under et træ.

Dette er måske Hasseris' bedste beliggenhed, tæt ved bycentret, gymnasiet og sportsklub, hvor du kan få sved på panden. Og hvis City savner dig, er genforeningen kun 10 min. væk.

Luksus? Kom og mærk forskellen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.