Koraldybet 10, Egense, 9280 Storvorde

Spændende sommerhusgrund på havsiden i Egense!

På adressen Koraldybet 10 i Egense finder vi denne særdeles spændende og velbeliggende sommerhusgrund - alene navnet Koraldybet udstråler jo i sig selv noget eksotisk, så her er der næsten på forhånd garanti for sol, sommer, glæde, hygge og feriestemning!  
 
I Egense kan man som køber finde mange sommerhusgrunde ud mod Limfjorden, mens denne er langt mere unik med sin placering på havsiden af Kystvejen - i lige linje er der her mindre end 300 meter til Kattegats skønne blå bølger!  
 
Sagt med andre ord er det forholdsvis sjældent, at der kommer en dejlig, velbeliggende sommerhusgrund til salg på havsiden - men her er dén lige pludselig!  
 
Den særdeles attraktive og regulære grund er på 1.248 kvm., udlagt med velpasset græsplæne, og dejligt lukket og ugeneret, pænt omkranset af træer!  
 
Kort sagt får DU her muligheden for en skøn placering af dit nye drømme-sommerhus - helt tilbagetrukket fra larm og byliv, så fred, ro og privathed i stedet kan komme i højsædet!   
 
Samtidig er beliggenheden hyggelig og harmonisk blandt allerede eksisterende sommerhuse i det veletablerede område!  
 
Der er i forvejen betalt tilslutningsafgifter til både vand og offentlig kloakering - samtidig er der allerede placeret et el-skab ved grunden, så eneste mangel er selve tilslutningen hertil!    
 
Heldigvis er Finanskrisen nu for længst drevet over, og modet og lysten til nybyggeri spirer igen, så kom endelig ikke for sent til dette gode tilbud - sommerhusgrunden udbydes her til en ATTRAKTIV PRIS, der til enhver tid tåler sammenligning med de øvrige sommerhusgrunde, som pt. er til salg langs Østkysten - så her får DU med andre ord både et godt køb og et godt og fornuftigt fundament for dit og din families fremtidige ferieliv!  
 
Fra Koraldybet er der KUN 600 meter til den lokale købmand og busforbindelse! Når man bor i Egense, ligger mange glæder og oplevelser lige udenfor døren! Fra det hyggelige færgeleje, kan man sejle til Hals og bl.a. besøge det kendte loppemarked, butikker, spisesteder mv. Desuden byder Mulbjergene på storslået natur, ligesom der er rige muligheder for cykelture - bl.a. er der cykelsti ned langs Kattegat-kysten, fra Egense til Aalborg og ind gennem Vildmosen, hvor Vildmosecentret virkelig er et besøg værd! Desuden masser af muligheder for både sejlads og fiskeri på havet eller i fjorden! Større shopping-muligheder mv. kan findes i Aalborg, kun ca. 20 minutters kørsel hertil!  
 
VED EVT. SPØRGSMÅL/ØNSKE OM FREMVISNING, SÅ RING ENDELIG PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

*Inkl. delvis tilslutningsafgift

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg