Mølleparken 18, Vadum, 7860 Spøttrup

21 sommerhusgrunde i det nye sommerhusområde "Mølleparken" i Vadum!

Her har du muligheden for at købe grunden, der kan danne fundamentet for DIT drømme sommerhus! 
 
Grunden er stor og velbeliggende i sommerhusområdet ved Kongelysvej og Skovstjernevej. Grunden er beliggende på vandsiden og du får da også her en suveræn udsigt over både Limfjorden og den omkringliggende natur, som blandt andet er rigt på dyreliv. Fra grunden er der ca. 10 minutters gang ned til fjorden og hopper du på cyklen når du hurtigt både badestrand og vandland ved den lokale campingplads. For de mere kultur interesserede er der ydermere kort afstand til Spøttrup Borg. 
 
Udstykningen er med 21 sommerhusgrunde, hvoraf grundene nr. 2,4,6,8 med den bedste udsigt og hvor man desuden kan bygge i 2 etager og max. 8,5 meter er udbudt til kr. 298.000,- og grunde nr. 1,3,5,7,10,12,14,15,16,17,18,20,24,26,28,32,38 er udbudt til kr. 248.000,- pr. grund. Tilslutningsafgifter til både vand og el er inkl. i pris. Desuden er der mulighed for fibernet på grunden. 
 
Området nær Spøttrup må betragtes som et attraktivt område for hele familien. Her er du tæt på både børnevenlige sandstrande, smuk og varieret natur med rigt dyreliv - her er gode muligheder for lange gå- og cykelture, hvad enten det er langs Limfjorden med udsigten til Øen Mors eller i en af de omkringliggende flotte naturområder, Hostrup/Gyldendal. For den kulturinteresserede familie kan man tage til Spøttrup Borg, som er Danmarks bedst bevarede middelalderborg, som ligger ca. 5,5 km. væk. Hvad angår indkøb er der mulighed for dette i byen Lihme ca. 3,5 km. fra grunden.
 
DRØMMER DU OM AT BYGGE DIT EGET SOMMERHUS PÅ EN AF DISSE VELBELIGGENDE GRUNDE? - SÅ RING ALLEREDE I DAG PÅ 70 25 66 00, VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE TIL AT HJÆLPE DIG!

*Inkl. tilslutningsafgift

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg