Hyldevej 9, 9560 Hadsund

Byg nyt - Midt i Hadsund!

Byg nyt hus i Hadsund. Byggegrunden ligger midt i Hadsund by, på en stille villavej i et attraktivt kvarter. 
 
Her får du en 535 kvadratmeter grund på toppen af Hyldevej.
 
Grunden er en hjørnegrund, og byder på mange muligheder. Grunden er omkranset af hegn opad de to naboer. Ejendommen ligger i gåafstand, til alle byen butikker, hvor du både har dagligvarebutikker, tøjbutikker mv.
 
Køber må påregne udgift til tilslutning af vand på ca. 22.798,00 + moms, el på ca. 987,50 og varme på ca. 8.000,00 + moms.
 
Ring og få en snak med os om mulighederne med grunden, herunder hvilke tilslutningsomkostninger der allerede ER betalt og hvilke der ikke er.
 
Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyeremoderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
 
Lyder dette interessant for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf: 70 25 66 00 - VI står klar til at vise ejendommen frem ALLE ugen 7 dage!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg