Falstersgade 12, 8000 Aarhus C

Super udlejningsejendom i Århus C.

Ejendommen er beliggende i centrum af Aarhus - i en del af det attraktive Ø-gadekvarter i centrum af Aarhus. Ø-gadekvarteret er et område som skråner stærkt mod øst og blev tidligere kaldt Munkebakken som følge af, at det lå udenfor Munkeport. Da købstaden i 1850'erne begyndte at vokse udenfor de afgrænsende plankeværker, blev en af vækstzonerne dette område. I takt med udbygningen fik gaderne tildelt navne på danske øer. Området afgrænses af Langelandsgade, Ny Munkegade, Kaserneboulevarden, Høegh-Guldbergs Gade, Nørregade, Nørre Allé, og Vesterbro Torv. Det meste af bebyggelsen er opført i slutningen af det 19. århundrede og frem til omkring 1920. Oprindelig var det en blanding af småerhverv og beboelse typisk for området. I mange af gaderne var der små butikker, som for de flestes vedkommende nu er nedlagte. I 1970'erne ændredes beboersammensætningen sig fra et typisk arbejderkvarter til et attraktivt boligområde med mange uddannelsessøgende. Området er blandt andet kendt for en stærk beboerbevægelse og Børnenes Jord, hvilket har medført at den nordlige bebyggelse er blevet kendt som Sjællandsgade-kvarteret.

Ejendommen er beliggende i centrum af Aarhus - i en del af det attraktive Ø-gadekvarter i centrum af Aarhus. Beliggenheden udmærker sig ved at være med kort afstand til alle midtbyens faciliteter, herunder til f.eks. Aarhus Universitet samt gode offentlige transportmuligheder.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i år 1902 i røde mursten og med pudset facade op til 1. sals niveau. Ejendommen er vedligeholdt og ideel for den køber, som vil placere overskudslikviditet. Ejendommen består af 10 boliglejemål i størrelser fra ca. 48 m² til ca. 71 m². Samtlige lejligheder fremstår med nyere køkkener og badeværelser alle med flotte plankegulve og nyere vinduer. Opgangen er pæn og lys og giver et godt indtryk af resten af ejendommen.

Grundens udnyttelse: Udenomsarealerne er udlagt til gårdhave, hvor der er direkte adgang via opgangen.

Inventar/driftsmidler: Hårde hvidevarer medfølger i det omfang de tilhører ejendommen i henhold til lejekontrakterne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.