Vestre Alle 36, 9000 Aalborg

Rødstensejendom på Vestre Allé med store lejereserver og uudnyttet tagrum.

Fritliggende rødstensejendom på hjørnet af Moltkesvej og Vestre Allé, med pæne lejereserver. 3 af de 4 beboelseslejemål kan varsles efter ’det lejedes værdi’ med op til 25%. De øverste lejemål er i 2015 udstyret med egen altan. Samtlige lejemål er med pæne køkkener og badeværelser. Ejendommen har i 90’erne fået isat nye PVC-rammer med termoruder og der er hulmursisoleret. Taget er af ældre dato, belagt med røde teglsten, som mansardkonstruktion. VVS og el-installationer er udskiftet løbende.

Lejemålene i stueetagen er med stuklofter og arealmæssigt på hhv. 59 og 87 kvm.

1. salen på hhv. 59 og 86 kvm.

Kælderen fremstår i god forfatning og rummer 2 lejligheder med eget bad og toilet. Arealmæssigt er de på hhv. 32 og 59 kvm.

Den øvrige del af kælderen benyttes til cykelparkering, opbevaringsrum, viceværtsrum samt fælles vaskeri.

Kælderen er ikke godkendt til beboelse (højde) og køber kan eventuelt vælge at tillægge de respektive arealer til stuelejlighederne som ’disponibelt rum’ eller udleje det pågældende til erhvervsformål. Tagrummet kan på tilsvarende vis tillægges de øverste lejligheder som hems eller lignende, idet det bemærkes at opgangen og trappen i dag forsyner 2. sal/tagetagen. Senest har arealet tjent som opbevaringsrum for beboelseslejerne.

Ejendommen er opvarmet med fjernvarme. Der er for lejerne adgang til hyggeligt, flisebelagt gårdmiljø bag ejendommen. Køber kan vælge at indtræde i viceværtsaftale med lejer af 1. tv., der pt. (for opgaven) råder over den ene af de 2 garager (elporte) på ejendommen.

Kontakt os for yderligere oplysninger eller for aftale om en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.