Vestergade 40, 9620 Aalestrup

Delevenlig villa i Aalestrup!

Beliggende i Aalestrup blandt rolige omgivelser, finder I denne veludnyttede villa, der daterer tilbage til 1924 og sikrer jer et både velholdt og nydeligt indre samt et skønt udeområde med plads til afslapning.
 
Villaen fordeler sig over tre plan og disponerer over 129 kvadratmeter. Her kan I drage fordel af hjemmets i alt fire værelser, to stuer, hvoraf den ene ligger i åben forbindelse med køkkenet, to badeværelser, te-køkkenet på førstesalen, entréen, en repos samt kælderens vaskerum og disponible rum. Entréen byder jer velkommen ind i lyse omgivelser, hvilket er et tema, der går igen i hele hjemmet. Stueetagens køkken er opført i et moderne design, der spiller godt sammen med resten af rummet. Her har I masser af plads til at udsmykke med sofaer og spisebord. Begge badeværelser er holdt i en tidløs stil med separate brusenicher, hvor det største endda er præget af adskillige nyttige opbevaringsmuligheder. Vender I opmærksomheden mod hjemmets værelser, kan disse udsmykkes efter hvert enkelt individs behov.
 
I kælderen finder I flere disponible rum til rådighed, som I selvfølgelig kan benytte til både hobbyer og opbevaring: Og så fremstår vaskerummet fri til afbenyttelse i lyse nuancer. Grundet hjemmets optimale planløsning kan det sagtens deles mellem familier og par. Haven er ideel til afslapning med sirligt anlagte bede og et større drivhus, hvor I kan dyrke køkkenhaven. Derudover er en tidligere carport blevet indrettet som en overdækket terrasse/ halvt orangeri, så også her kan I nyde omgivelserne.
 
Aalestrup byder på både handlemuligheder og offentlig transport, mens byen også er præget af flere gode butikker. Udover alle disse goder kan fritiden bruges ved Aalestrup Idrætscenter, på Danmarks Cykelmuseum eller i de mange grønne områder, om det er i Spejderskoven eller langs de vidstrakte marker. Ønsker I større udflugter, kan I tage til både Viborg, Randers eller Trend Skov. Her skal I ikke mangle noget!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg