Aagade 46, 9620 Aalestrup

Indflytningsklar og nydelig familie villa med flot udsigt!

Velkommen til Aagade 46, hvor denne nydelige villa på 159 kvadratmeter er at finde. Her er der lagt op til, at børnefamilien nemt kan rykke ind, og I får en bekvem placering i Aalestrup cirka 25 minutter fra Hobro.
 
Indenfor er der store vinduespartier, pæne gulve i naturlige toner og åbne rum, der tillader et godt flow igennem ejendommen. På stueetagen byder entreen ind til køkken-alrummet, der er opført med opbevaringselementer i varme toner, hvilket bidrager til den hjemlige atmosfære. Her får I fliser på væggene, alt i hårde hvidevarer og masser af bordplads. Der er gode muligheder for at indrette en spisestue, og herfra kan I også nyde udsigten til haven.
 
Stueafdelingen byder på store vinduespartier, der tillader masser af lys og udsigt til haven. Her er der god plads til at indrette et afslapningsområde, og I kan åbne til terrasserne to steder. Resten af etagen byder på et stort værelse og et fint badeværelse med med alle nødvendigheder. På førstesalen er der en anvendelsesrig repos med adgang til etagens store badeværelse samt to gode værelser. Afslutningsvis fremstår kælderetagen i lige så fin stand som resten af hjemmet med vaskerum og disponible rum.
 
Uden døre kan I glæde jer over den grønne have med plads til børneleg og køkkenhave, samtidig med at I får to syd- og vestvendte terrasser, så I altid kan finde et solrigt eller skyggefuldt spot, og der er ligeledes en overdækket terrasse, så I heller ikke behøver bekymre jer om det danske sommervejrs luner. Derudover er der en garage og masser af indkørselsplads.
 
Placeringen i Aalestrup giver jer indkøbsmuligheder tæt på, og børnehave samt skole ligger også i gåafstand, så børnene nemt kan komme afsted om morgenen. Vil I gerne have pulsen op og nyde områdets mange tilbud, så er der både gode skovarealer, et idrætscenter med friluftsbad samt et ridecenter. Har I behov for mere, så er der som sagt 25 minutter til Viborg, og Aalborgs mange tilbud kan også nås på 45 minutter.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg