Karen Margrethes Vej 4 + 2, Hverrehus, 9631 Gedsted

FRITIDSHUS PÅ STOR GRUND NÆR KYSTEN.

Velkommen til et fredfyldt sommerhusområde med store grunde, hvor vi nu udbyder en velplaceret matrikel med et fritidshus fra 1971. Her kan jeres ferier og weekender foregå i stille og rolige omgivelser, og der er ikke langt til kysten, som kan nås efter få minutters gang. Fritidshuset indeholder bl.a. et køkken, der ligger i åben forbindelse med en stue, hvor brændeovnen bidrager til en hyggelig atmosfære. I køkkenet er der installeret en opvaskemaskine, så ingen skal vaske op i hånden, og I indretter jer nemt med både et sofahjørne og en mindre spiseplads i opholdsrummet. Fra dette samlede leverum har I adgang til to værelser, mens I også kan bevæge jer ud i to udestuer, der giver ekstra plads til familien at udfolde sig på. Slutteligt er der ved entreen etableret et badeværelse med separat brus. Ved fritidshuset er der anlagt flere terrasser, hvoraf en er overdækket, og det er således muligt at søge lidt skygge i sommermånederne. Stedet er delvist holdt som en naturgrund, men I har selvfølgelig mulighed for at sætte jeres eget præg på omgivelserne – inde som ude. Desuden finder I en stor plæne med masser af legemuligheder for børnene, en flagstang og fine træer, og carporten sikrer, at bilen parkeres på behørig vis. Beliggenheden er fredfyldt og naturrig, og stedet giver jer det bedste udgangspunkt for at slappe af og gå ture langs kysten, hvis I da ikke ønsker at opleve de smukke scenerier fra cykelsadlen. På den måde kan I f.eks. besøge Ulbjerg Klint eller udforske Borup Hede, ja, mulighederne er mange i dette område, hvor I vil møde masser af flotte landskaber. Indkøbene til jeres ophold kan foretages i Gedsted, der ligger 3,4 km fra ejendommen, men ellers er I havnet langt fra byens stress og jag med mulighed for at koble helt fra i de skønneste omgivelser.
Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!
Udestuer og anneks er ikke registreret på BBR.
 
Karen Margrethes Vej 2 er en ubebygget grund i første række. Denne ubebyggede grund og grund med hus sælges samlet.Den ubebyggede grund har et areal på 2.581 m2
Økonomiske oplysninger vedr. Karen Margrethes vej 2: Offentlig ejendomsværdi kr. 111.400,- Grundskatteloftværdi: kr. 116.300,-Ejendomsskat: kr. 2.640,18 Rottebekæmpelse: kr. 10,58 Grundejerforening: kr. 100,- Der betales vandafgifter.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg