Gunderupvej 25, Tandrup, 9640 Farsø

Landejendom nær Farsø - 3,6 ha. - godt stuehus og gode udbygninger.

Leger I med tanken om at flytte på landet? Og skal det gerne være i et funktionelt hus med tilhørende jord og mulighed for hobbylandbrug/mindre dyrehold? Så er denne ejendom nær Farsø et rigtig godt valgEjendommens beliggenhed byder på et fantastisk naturområde tæt på Uhrehøj Plantage, samt kort afstand til Limfjorden og Trend Å.
 
Den trelængede gård er opført i 1929 og sidenhen fået tilføjet yderligere tre staldbygninger. Der er altså plads nok - også på den 3,6 ha. store grund. Selve stuehuset byder på 171 m2 i halvandet plan.
 
Boligen fremstår i rigtig pæn stand og har god plads til hele familien. Takket være planløsningen kan der etableres en børneafdeling på første sal med to værelser og et legerum. I kan til gengæld få det gode værelse i stueplan, hvor der også er et flot, tidsløst flisebadeværelse og et spisekøkken. I forlængelse af køkkenet ligger en stor stue med udsigt og marker og det naturskønne område, samt udgang til en dejlig havestue.
 
Et par af staldbygningerne er klar til kvæghold, mens de resterende rummer masser af muligheder. Langt han ad vejen er det kun jeres fantasi der sætter grænser. For kvadratmeter er der nok af - uanset om det er en hjortefarm, osteproduktion eller et lille hold shetlandsponyer, der skal indtage bygningerne. Grunden på 3,6 ha er et stykke jord der ligger lige ved ejendommen.
 
Fra adressen er der halvanden kilometer til Uhrehøj Plantage. Her er masser af skov og rigtig gode muligheder for mountainbike og løb i naturen. Skole, indkøbsmuligheder og andre fornødenheder findes i Farsø, der ligger 6 kilometers kørsel fra ejendommen. På den samme tid kan I også køre til Trend som byder på dejlig strand ved Limfjorden.
 
HER ER MULIGHED FOR AT FLYTTE PÅ LANDET MEN SAMTIDIG VÆRE TÆT PÅ BYEN. DEJLIGT STUEHUS, STOR GRUND OG GODE UDBYGNINGER MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg