Vesterrisvej 102, Østerbølle, 9620 Aalestrup

Naturskøn landejendom med stort potentiale

Drømmer I om en tilværelse med højt til himlen og rigelig plads til eksempelvis dyrehold eller hobbyliv? Så findes svaret på Vesterrisvej 102, hvor I kan overtage en stor landejendom i første parket til de åbne marker. Kun fem minutter i bil fra Aalestrup finder I ejendommen med en mulighedsrig etplansvilla og flere gode udbygninger, som tilsammen rummer et stort potentiale. I drejer ned ad jeres egen lukkede stikvej, som leder jer frem til gårdspladsen. Herfra kan I først vende blikket mod huset, som tæller en klassisk rødstensvilla opført i 1968. Plads er ikke kun et nøgleord udendørs, men også indendøre, hvor boligen råder over 206 kvadratmeter. I får bl.a. to badeværelser, fire værelser, et oplagt kontor og et køkken med tilstødende viktualierum. Dertil kommer to stuemiljøer, der giver jer rigelig plads til at samles, og begge steder kan I nyde den naturskønne udsigt, som strækker sig ud over de åbne marker. Boligen står i mere eller mindre oprindelig stil, hvilket giver jer en fantastisk mulighed for at give plads til boligdrømmene og gøre hjemmet til jeres eget. I overtager to matrikler, der samlet set folder sig ud med hele 74.180 kvadratmeter. Derudover får I også en maskinhal samt stald- og ladebygninger, der giver plads til såvel dyr som pladskrævende hobbyer. Som endnu et plus finder I også en skøn have med perfekte betingelser for udelivet, og i direkte forlængelse af huset er der anlagt en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde sommervejret med fri udsigt over den lange horisont. På Vesterrisvej 102 venter det gode liv på landet. Markerne er jeres nærmeste naboer, og I er omgivet af fred og ro, men samtidig har I nem adgang til de daglige gøremål. Den korte afstand til Aalestrup gør det nemt at finde vej til bl.a. skole, indkøb, foreningsliv og meget andet.
 
Gode jagt- og fiskemuligheder.
 
Kort fortalt, en ejendom fuld af muligheder - og vi glæder os til at dele dem med jer! Book en fremvisning allerede i dag.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg