Nebstrupvej 5B, Norup, 8970 Havndal

Se her dette super alternativ til at bygge sig et nyt hus / villa. Og så er prisen kun det halve, for dette enestående tilbud af en 3-plansvilla, hvor alt er gennemgået og flot moderniseret.

Rigtig skøn villa i Norup, som er totalt renoveret.
 
Alt i villaen er nyt; køkken, bad, toilet, gulve, vægge, lofter, tekniske installationer, herunder elinstallation, varmeanlæg samt vvs-installationer. Udenfor er det taget, som er udskiftet. Det samme gælder tagrender, udhæng og murværk, som er gennemgået og fuget, hvor det trængte til det. Hele vejen igennem fremstår villaen som ny. Dog med undtagelse af vinduer. Her er der nogle gode termovinduer i plastrammer, som har siddet i nogle år. 
 
De 3 velindrettede plan består af: Stueplanet: Entre / forgang med nyt klinkegulv og trappe til 1. sal samt kælder. Stort flot og nyt bad med klinkegulv, 2 håndvaske, toilet og god stor bruseniche. Stort køkken / alrum med spiseplads, nyt laminatgulv og adgang til den regulære lyse opholdsstue, der har laminatgulv og udgang til terrasse og haven. Køkken og stue er adskilt af fransk glasdør. 
 
På 1 sal, hvortil man kommer via flot restaureret snoet trappe findes: Gang med laminatgulv. Helt nyt toilet. 2 værelser med laminatgulv. Stort soveværelse med laminatgulv. I kælderen er der: Trapperum med klinkegulv og udgang via en ny dør, til kælderskakten, som fører videre ud i haven. Teknikrum med klinker. Vaskerum / disponibelt rum med klinkegulv. Fyrrum med nyt træ-pillefyr og ene nye tekniske installationer. Stort disponibelt rum med klinkegulv. 
 
Villaen er bl.a. efterisoleret i bjælkelag, på loftet / tagrummet og ud mod taget.
 
Villaen er som nævnt beliggende i landsbyen Norup, nær både Hadsund og Mariager Fjord, i absolut gåafstand til bl.a. forsamlingshuset, hvor Norup Gymnastik- og Ungdomsforening har til huse samt desuden direkte nabo til Vindblæs Friskole (børnehave, 0-10. klasse), hvor bl.a. Melodi Grand Prix vinderen Emmelie de Forest har haft sin skolegang! Endvidere beliggende tæt ved Danmarks smukkeste golfbane samt Mariager Fjord. Desuden er der i Norup gode busforbindelser, så det er let at komme til Hadsund og Assens mv. Norup er en ret homogen landsby med ca. 150 husstande, forholdsvis tæt på det hele, fx kun 5 km. til Hadsund, hvor alt i indkøb findes.   Norup havde i øvrigt station på Randers-Hadsund jernbanestrækning fra 1883 til 1969. Stationsbygningen i Norup er bevaret på Norupvej 53. En ca. 8 km lang sti følger banen fra Havndal gennem Norup til Å Mølle ved Mariager Fjord, som ligger kun 2 km fra Norup. I Norup og omegn er der en meget skøn natur, herunder å-dale og skove med gode muligheder for flotte gå-/løbe-/cykelture mv., bl.a. via den gamle jernbanestrækning. Golfbanen som ligger lige i "baghaven" til Norup er et topmoderne og fuldstændig fantastisk beliggende nyere anlæg, for dem som ønsker sig et sted at udøve en både spændende og oplevelsesrig hobby.  
 
Kontakt Mæglerringen Tom Pedersen på tlf. 70 25 66 00, så du kan få en fremvisning allerede i dag!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg