Kystvejen 45, Lyngsbæk, 8400 Ebeltoft

Fantastisk spændende og gennemrenoveret fritidsbolig, der er særdeles attraktivt beliggende langs Guldkysten ud til Ebeltoft Vig.

Kontakt Christian Lykke fra Sonne Huse A/S (Boligrådgiver) på 22 66 49 40 for fremvisning samt info om ejendommen - Fremvisning efter aftale  
 
Fantastisk spændende og gennemrenoveret fritidsbolig, der er særdeles attraktivt beliggende langs Guldkysten ud til Ebeltoft Vig.
 
Huset er beliggende i det absolut bedste område ved Kystvejen i Handrup Bakker, i udkanten af Ebeltoft og med imponerende panoramaudsigt over Ebeltoft Vig. Der er kun ca. 100 meter til den skønne badestand. Huset er indrettet med stort åbent køkken/alrum, rummelig stue med loft til kip samt stort ateliervinduer med den flotteste udsigt over Ebeltoft Vig.
 
Der er 9 faste sovepladser fordelt på 3 gode værelser og stor hems med plads for aktivitet.  Soveværelse med direkte adgang til badeværelse samt yderligere et stort badeværelse med spa og sauna.Huset er ideelt til dig, som søger afslapning og nærvær med dine nærmeste i skønne omgivelser. Der er også mulighed for udlejning med god indtjening.
 
Ved køb medfølger attraktiv udlejningsaftale med Novasol som sidste år gav kr. 190.000 til ejer i årlig lejeindtægt.

 
Foruden den korte afstand til kystens sommeraktiviteter kommer I også hurtigt til de mange naturoplevelser i Nationalpark Mols Bjerge, her kan I hygge jer ved Femmøller Strand der gennem de seneste år har gennemgået en kæmpe forvandling, så det i dag er et attraktivt ferieområde med indkøbsmuligheder, cafe og anerkendte restauranter. Eller I kan følge den Italienske Sti ved foden af Mols Bjerge eller benytte måske Danmarks smukkeste cykelsti til den gamle købstad Ebeltoft med gode indkøbsmuligheder, opleve Fregatten Jylland, Glasmuseet med international glaskunst, toppede brosten og vægtersang.
 
Hos SONNE HUSE A/S er vi en dynamisk og velkonsolideret familieejet virksomhed. I mere end 50 år har stifter og ejer, Arne Sonnesen, stået for at bygge huse overalt i Danmark. Firmaet udvikler, producerer, opfører og sælger blandt andet unikke arkitekttegnede fritidshuse over hele landet. Vi er Danmarks førende producent af eksklusive fritidshuse til kræsne liebhavere, der forventer og forlanger det absolut bedste. Vi kan også tilbyde opførelse af arkitekttegnede individuelle helårshuse, venligst kontakt os for at høre nærmere.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg