Hadsundvej 80, Fladbjerg, 9550 Mariager

I første række med udsigt direkte til Mariager Fjord!

På Hadsundvej i Fladbjerg - lige udenfor Assens og midt i mellem Hadsund og Mariager - finder vi denne absolutte perle af et hus, beliggende i første række til skønne Mariager Fjord!  
 
Det stråtækte hus er oprindeligt fra 1877, og udstråler en hygge, sjæl og idyl, som vi kun meget sjældent møder - faktisk føler man sig straks velkommen og bliver automatisk i godt humør, så snart man parkerer udenfor døren og kigger udover den smukke fjord!  
 
ALT er gennemgribende renoveret så sent som i 2004-2005! Resultatet er et skønt og meget charmerende hus på i alt 84 kvm., fordelt i to plan, og som fremtræder utrolig gennemført i høj kvalitet og med dejlige lyse og venlige farver overalt!    
 
Da der ikke er bopælspligt i Mariagerfjord Kommune, vil huset trods helårsstatus også kunne anvendes som sommerhus/fritidsbolig - og det udbydes her til en ”skarp” pris, som til enhver tid matcher prisen på ethvert sommerhus ved både fjord og hav!    
 
Huset er skønt beliggende på en dejlig grund på 725 kvm. Grunden og haven er i særklasse og et kapitel helt for sig - der er så mange detaljer og skabte hyggekroge, at ens tanker henledes på en lille privat oase, hvor man kun kan få smil om læben og humøret i top af at opholde sig! Bl.a. kan nævnes et væld af flotte og spændende buske, stier af trædesten rundt i haven, hyggelig pavillon midt i det hele samt to fantastiske stenbelagte terrasser, den ene overdækket! En have med et helt sydlandsk præg, hvor solen kan nydes rundt om huset lige fra tidlig morgen til sen aften! Der er samtidig fantastiske omgivelser og udsigt til alle sider - smukke idylliske ejendomme lige i baghaven, og på modsatte side ligger skønne Mariager Fjord bogstavelig talt kun et stenkast væk!  
 
Huset indeholder følgende:  
STUEPLAN - Entré med klinkegulv og trappe til førstesalen. Flot lyst badeværelse med bruseniché. Dejligt lyst og venligt køkken/alrum med god spiseplads og udgang direkte til terrassen/haven. Mindre opholdsafdeling. Stort soveværelse. Hele husets stueplan er med gulvvarme, og de synlige bjælker sikrer sjælen, idyllen og det autentiske præg!
FØRSTESAL - Denne består af ét stort fantastisk rum, indrettet som stue med loft til kip og synlige bjælker. Desuden udgang til altan/svalegang og en ubeskrivelig udsigt over den billedskønne Mariager Fjord!           
 
Udenfor finder vi en fin garage med tilhørende udhus/redskabsrum. Desuden stort kombineret værksted og fyrrum, så alt i alt er der god plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.      
 
Ejendommen er tilsluttet det offentlige kloaknet, og opvarmes med pillefyr! Solceller sørger for det varme vand!        
 
Fra dette dejlige hus er der kun ca. 100 meter ned til bredden af Mariager Fjord. Der er gode muligheder for at bade flere steder langs fjorden, og stedet her er også ideelt, hvis man har lyst til fiskeri eller ligefrem ønsker sig en lille båd! Som husejer i Fladbjerg har man nemlig mulighed for at sikre sig en bådplads hos Fladbjerg Bådelaug! Der er kun ca. 2 km. ind til Assens by, hvor vi finder bl.a. dagligvareforretning, pizzeria, benzintank, tøjbutik, el-forretning, værtshus og frisør. Tillige er der for få år siden etableret en fantastisk panorama-cykelsti mellem Fladbjerg og Mariager!  
 
VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DETTE SKØNNE HUS - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg