Oasen 34, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Fantastisk nybygget sommerhus fra 2021

Fantastisk nybygget sommerhus fra 2021 på 114 m²  bolig samt ca. 34 m² Garage - her vil der bliver lavet et aktivitetsrum, eller du har mulighed for at lave et par ekstra værelser. 
 
Huset er beliggende nær havet og den gode badestrand. Endvidere i gåafstand til bykernen. 
 
Sommerhuset byder på et skønt delvist overdækket terrasseområde. 
Her er vildmarksbad, hvor du kan nyde de dejlige aftenstunder i den varme "gryde".
 
Indenfor er der helt fantastisk åben planløsning med højt til loftet. Indgang via entre, hvor du har adgang til stort badeværelse. Fra entreen går du direkte ind i det flotte, store åbne klinkebelagte køkken/stue. Børne-/teenagerafdeling med 2 værelser, i den ene enden af sommerhuset, og skønt forældresoveværelse med eget badeværelse med brus. 
 
Hele sommerhuset er åbnet op til kip, som er med til at give en HELT fantastiske rumfornemmelse! Gulvvarme i hele sommerhuset (undtaget værelse med køjesenge), som er styret igennem luft til vand varmepumpe. Desuden har du en luft til luft pumpe, som du kan koble op til wi-fi, til fjernstyring.
 
Sommerhuset er beliggende på en 834 m² stor grund, som er indhegnet. Her er der plads til at spille en masse dejlige sommer-/havespil. Desuden har sælger også etableret en stor grusbelagt indkørsel.
 
Sommerhuset er p.t. indgivet til udlejning via Sol & Strand, som har en estimeret lejeindtægt på kr. 115.000,- fordelt på 22 uger, hvilket også gør sommerhuset til en god investering.
 
Huset er tilsluttet offentlig kloak.
 
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer. Ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg