Underbakkevej 3, Skelund, 9560 Hadsund

Indflytningsklar ejendom i Skelund til ”SKARP PRIS”!

For UNDER 1 million kroner kan DU som køber erhverve denne spændende ejendom lige udenfor Skelund by!  
 
For enden af Underbakkevej finder vi dette store og idylliske hus, som er opført i 1984. Ejendommen er siden da løbende vedligeholdt, gennemrenoveret og opgraderet! Udvendigt er huset malet i en flot klassisk hvid farve, som står i den smukkeste kontrast til det sorte tag! Huset fremstår knivskarpt og fuldstændig indflytningsklart, og indvendigt præsenterer det sig lyst og venligt overalt, og samtidig i en totalt gennemført og ensartet stil!  
 
Den dejlige villa rummer i alt 170 gode og velindrettede boligkvadratmeter - fordelt med 114 kvm. i stueplan og 56 kvm. på førstesalen, og med bl.a. 2 badeværelser og 3 store værelser! Ejendommen er fantastisk skønt beliggende på en 745 kvm. stor familievenlig grund, hvor haven primært er udlagt med græsplæne, og ellers smukt omkranset af hæk, buske og træer. Villaen byder i øvrigt på hele tre skønne terrasser, to stenbelagte og en stor træterrasse med udgang direkte fra stuen - så der er mulighed for at skabe gode hyggekroge overalt og flytte sig efter sol og vindforhold! Den dejlige have er i øvrigt helt lukket, så her er mulighed for total ro og privathed - samtidig er den indhegnet, så både hund og børn kan løbe frit rundt!    
 
Naturen er nærmeste nabo, idet ejendommen bogstavelig talt ligger lige op til skov og åbne marker - en fantastisk frihed og idyl at vågne op til hver morgen!     
 
Huset er indrettet som følger:
STUEPLAN - Entré/bryggers med klinkegulv. Herfra indgang til særskilt afdeling med stort soveværelse, walk-in closet og fint badeværelse med bruseniché. Den anden dør fra entreen giver direkte adgang til husets anden afdeling, som har gulvvarme overalt, og byder på flot og stilfuldt højglans køkken i åben forbindelse med stor stue, som rummer usædvanlig god plads til både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der vindeltrappe til førstesalen samt direkte udgang til terrassen og haven. Desuden hyggeligt nyere badeværelse med både bruseniché og stort badekar. Alt fremtræder lyst og venligt, gennemført og ensartet!  
 
FØRSTESALEN rummer repos samt 2 meget store værelser - alt efter familiens behov kunne disse med relativt enkle midler opdeles til fx 4 værelser?    
 
Udenfor finder vi både bred indkørsel og yderligere et par gode parkeringspladser, alt belagt med granitskærver. Desuden carport med redskabsrum samt et særdeles fint 42 kvm. stort udhus/tidligere garage, der fungerer som fyrrum, og som tillige rummer både værksted/redskabsrum og god opbevaringsplads! Bygningen har samme flotte udseende som selve stuehuset!    
 
Huset opvarmes med pillefyr, suppleret med pilleovn i stuen! Nuværende ejer fyrer for ca. kr. 10.000,- om året - en ikke uvæsentlig faktor i en tid, hvor energipriserne jo ellers eksploderer!       
 
VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE INDFLYTNINGSKLARE EJENDOM - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...  
 
Selve byen Skelund har rigtig meget at byde på - et særdeles velfungerende landsbysamfund, hvor sammenholdet og nærheden virkelig er i særklasse! Byen er bl.a. kendt for sin enestående landsbyforening, og et unikt samlingssted i form af Skelund Midtpunkt, hvor der over året afholdes en bred vifte af arrangementer. Desuden har man den i området "berømte" Bazar, hvor handlende strømmer til fra nær og fjern for at gøre en god handel og opleve den hyggelige atmosfære, på en stemningsfyldt handelsplads med kræmmere og andet godtfolk... Tillige har Skelund en meget velfungerende idrætsforening og tennisklub! Både Hadsund og sommerlandet i Øster Hurup er kun få kilometer væk, mens de større byer Hobro, Aalborg og Randers alle kan nås indenfor 45 minutter!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg