Ydunsvej 2, 8920 Randers NV

Skøn og velbeliggende villa i Randers

Velkommen på Ydunsvej 2 - her finder vi en skøn villa fra 1952 med en dejlig lukket have, der ligger godt i forhold til solen. På den 810 kvm. store grund, finder vi desuden en masse dejlige udhuse, nogle isoleret og klar til brug som fx ekstra teenageværelse, nogle til opbevaring eller værksted, kun fantasien sætter grænser! Haven er hyggelig med fine kroge, der inviterer til ophold, når vejret er varmt. Flisebelagt område, som også kan indrettes med havemøbler. Herudover en stor flisebelagt indkørsel samt dejlig carport, så bilen kan holde i tørvejr! 
 
Et vindfang skærmer af for vejr og vind ved hoveddøren, der åbner ind til en entre med adgang til husets toilet samt stuen. I indretter jer nemt efter lyst og behov i det flotte opholdsrum, i forbindelse med stuen er der også et mindre værelse/kontor. Stueplan byder dertil på et pænt lyst køkken med plads til spisebord. Fra entreen er der nedgang til kælderplan. I kælderen finder du disponibelt rum (pt. soveværelse) vaskerum (pt. også indrettet med toilet og bad med brus), viktualierum samt yderligere et disponibelt rum. I alt råder huset over 112 etagemeter. Skulle dette ikke være nok, er der gode muligheder for at udnytte hele 1. salen, hvor du ville kun lave et par ekstra værelser! 
 
Huset opvarmes med varmepumpe!
 
Kort sagt en villa med masser af MULIGHEDER - og samtidig til en "skarp pris", som giver plads til yderligere investering i huset!  
 
I bliver en del af et dejligt stille og roligt område med nærhed til alle fornødenheder. Det tager blot få minutter at køre til den nærmeste indkøbsmulighed, ligesom der også er kort afstand til daginstitutioner og Nørrevangsskolen. Midtbyen kan hurtigt opsøges, når I ønsker at handle i specialbutikker eller besøge en restaurant, og den offentlige transport vil nemt kunne fragte jer rundt i byen med bus. Dertil kan pendlerne komme på motorvejen indenfor kun seks minutters kørsel. Lyder dette som dit drømmehus?  
 
Så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar alle ugens 7 dage til fremvisninger af denne fantastiske villa!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg