Sletten 106, Odde, 9560 Hadsund

Er du på udkig efter et flot og velbeliggende sommer hus i Helberskov? Så er huset lige her!

Er du på udkig efter et flot og velbeliggende sommer hus i Helberskov? Så er huset lige her! 
 
På Sletten 106 i Helberskov, finder du dette skønne sommerhus på 77 kvadratmeter, beliggende på en stor grund på 1.160 kvadratmeter. Her får du et flot og velpasset sommerhus med plads til samvær med hele familien. 
 
Vi byder velkommen i den flotte og lyse entre med plankegulv og skab til overtøjet samt en fastmonteret skohylde på væggen. Herfra og videre fra entreen, byder huset på et flot lyst køkken / alrum i åben forbindelse til stuen, med godt lysindfald. Her er spiseplads i den dertil indrettede spiseafdeling. I stuen er der en fin sofaafdeling og udgang til en dejlig stor, næsten ny træterrasse. Fra spisestuen / alrummet har man udgang til en fin syd-vestvendt overdækket terrasse med flisebund, hvor man kan sidde ude i læ hele året rundt. Endvidere nyere badeværelse, for enden af fordelingsgangen med lyse elementer samt bruseniche. Hertil byder huset på  3 gode værelser med hele 6 sovepladser, herunder et dejligt stort soveværelse. Den ene af værelserne er med køjeseng. 
 
På grunden finder du et stort græsareal med god plads til aktiviteter, leg m.m. Desuden er der en mindre syd-vendt terrasse med plads til havebordet og grillen. Langs hækken er der et 10 kvadratmeter godt redskabsrum / værksted samt brændeskur. 
 
Huset opvarmes med varmepumpe, elvarme og brændeovn. 
 
 
Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup. Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra. I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg