Pilevej 11, Assens, 9550 Mariager

Stor flot og lækker villa på en ligeledes stor flot og velanlagt dobbeltgrund!

Fantastiske villa beliggende centralt i Assens! Stor rummelig og virkelig præsentabel villa med fuld kælder / underetage og højt til loftet i alle rum.Villaen er løbende blevet renoveret bl.a. med fine plast vinduer, nyere tag samt udhæng med underbeklædning, stern m.m.
 
Endvidere en fin indbygget dobbelt garage der er helårsisoleret samt depotrum og værksted. Indgang fra underetage til en dejlig stor og rummelig entre med klinker og gulvvarme samt trappe op til mellem plan. Flot renoveret vaskerum med god plads til vaskemaskine, tørretumbler samt med god skabsplads. 2 store rum i fuld boligstandard med lyst parketgulv og højt til loftet. Endvidere dobbeltværelse (tidligere 2 rum). Badeværelse med muret bruseniche.  Fra kælder går du 1/2 etage op, hvor du finder yderligere 2 gode værelser, begge med indbyggede skabe og parketgulv samt et stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme, udover yderligere et toilet med gulvvarme. Igen 1/2 etage op, der fører til en dejlig lys entre med en fin stor indgang. Her er adgang til villaens store, lyse og lækre vinkelstue med udsigt til nordsiden af fjorden. rigtig dejlig stort køkken med alrum og masser af skabsplads og udgang til en dejlig lys udestue med klinker. Hertil er der udgang til delvist overdækket terrasse med markise. 
 
Udenfor står den på dejlig natur. Lukket have med stort græsareal med plads til aktiviteter og leg. Flisebelagte terrasser med plads til havebordet og grillen.
 
Desuden er der et drivhus i en god størrelse, så der er plads til at dyrke sine egne agurker, tomater og andre herligheder.  
 
En villa der virkelig fortjener at blive set og oplevet med egne øjne!  
 
Villaen ligger i Assens ved Mariagerfjord. En by med et aktivt foreningsliv og gode indkøbsmuligheder. Skole til 9. klasse samt daginstitutioner for de små. 
 
Lyder dette som dit drømmehus? Så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag på: 70 25 66 00 - Vi står klar alle ugens 7 dage og er klar til at vise dig frem i denne fantastiske villa!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg