Korsikanerskoven 20, Helberskov, 9560 Hadsund

Charmerende og velpasset sommerhus - beliggende på skøn naturgrund!

Kære KØBER, her har vi fornøjelsen af at kunne præsentere et ”rigtigt sommerhus” - beliggende i det altid attraktive og populære sommerhusområde Korsikanerskoven i Helberskov!  
 
Allerede når man ankommer til huset, bliver man i godt humør og får smil om læben - vi er flere gange blevet mødt af fasankokken, som kommer gående meget majestætisk, ganske som om han ejer hele stedet - og samtidig har husets glade dannebrogsfarver, mørkerøde ydervægge og den flotte kontrast til de hvidmalede vinduer og træværk, bare i sig selv en god og smittende effekt på ens humør!
 
Sommerhuset bærer husnummeret 20, og er fredeligt og roligt placeret på hjørnet af næstsidste stikvej ned mod vandet, helt i bunden af udstykningen - i lige linje mindre end 300 meter fra havet!  
 
Huset byder både ude og inde på hygge, sjæl og originalitet - det er opført i 1971, og er ellers løbende vedligeholdt og opgraderet, så det fremstår knivskarpt og meget velpasset! Det rummer i alt 64 velindrettede kvm. - med bl.a. 3 gode og regulære værelser. Desuden en dejlig ”kerne” i huset med stue og køkken i sammenhæng, og med værelserne og badeværelset fint fordelt ud herfra, hvorved husets indretning er uden nogen form for spildplads! Alt fremtræder lyst og venligt og med gode store vinduespartier!     
 
Sommerhuset er beliggende på en fantastisk skøn naturgrund på 1.216 kvm. Haven er etableret med græsplæne, så der er god plads til aktiviteter for hele familien, ligesom haven byder på forskellige hyggekroge rundt om huset og en dejlig stor overdækket stenbelagt terrasse mod syd, optimalt placeret lige udenfor husets stue. Desuden endnu en dejlig stenbelagt aftenterrasse mod vest, denne med markise. Der er lysnet og åbnet fantastisk godt op omkring selve huset - men alligevel fremtræder grunden dejligt delvist lukket, flot omkranset af buske og træer!  
 
Sommerhuset INDEHOLDER: Hyggeligt lyst køkken i åben forbindelse med stor stue, der rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dette er husets hjerte, og er karakteriseret ved dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og en deraf følgende hyggelig og rar stemning. Fra stuen er der udgang direkte til den overdækkede terrasse og baghaven. Desuden pænt lyst badeværelse med klinkegulv og bruseniché samt 3 gode og regulære værelser, alle med skabsplads. Sommerhuset er el-opvarmet, og har desuden en ældre brændeovn, som dog skal udskiftes ved handel! Der er mulighed for tilslutning til fibernet!  
 
Udover de 64 kvm. bolig rummer huset et 6 kvm. stort indbygget udhus, hvor bl.a. vaskemaskine og tørretumbler pt. er placeret. Tillige er der i haven opført et ca. 15 kvm. stort udhus med loft til kip og stenbelagt bund - så her er pladsen til fx haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv.       
 
Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.  
 
Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området! Området, der ligger ved både Kattegats kyst og tæt på smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå! Fra sommerhuset her i Korsikanerskoven er der desuden kun få kilometer ind til Als by, som har alt i dagligvareindkøb! Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Øster Hurup og Hadsund!  
 
VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg