Nyvangsvej 30, 9560 Hadsund

Rummeligt dobbelthus beliggende centralt i Hadsund!

På Nyvangsvej 30 finder den lille børnefamilie eller parret, ungt som gammelt deres oplagte boligkøb. 
 
Når man fra entren træder ind på det flotte lyse parketgulv, kan man allerede fornemme hyggen. Huset byder på 110 velfungerende kvadratmeter. Huset er godt placeret på en 548 kvm. grund, tæt på centrum af Hadsund og ideelt for enden af en stille og rolig villa vej. 
 
Haven er godt lukket ind så man kan dyrke sit privatliv, samtidig med at der er plads til leg, aktiviteter samt hygge og afslapning. Stenbelagt terrasse langs huset samt delvist overdækket så der er plads til havemøblerne og direkte udgang fra hus til have. 
 
Huset indeholder følgende: Bryggers / baggang med tidsløst klinkegulv og med god plads til sko og overtøj. Køkken der er placeret op til den dejlig store og rummelige opholdsstue med god plads til spise og opholdsafdeling samt udgang direkte til terrassen. Forgang / gang medadgang til husets 3 gode værelser med indbyggede skabe og flot paket gulv. Gæstetoilet samt et bad med karbad og bruseniché.
 
Udenfor er der en stenbelagt indkørsel med god plads til parkering. For enden af indkørslen er der placeret en carport med tilhørende redskabsskur/opbevaring af f.eks. havemøbler, grill, cykler m.v.
 
Der er kort afstand til museet samt dyrehaven med alle dyrene, gederne m.v. Et paradis for børn og en rigtig oase for voksne, hvor man kan slappe af i rolige omgivelser, midt i den dejlige natur.
 
Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge! 
 
RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg