Vestre Skovvej 14, 9574 Bælum

Spændende og velbeliggende andelsbolig i Bælum!

På Vestre Skovvej, helt centralt i Bælum by, finder vi denne dejlige og velindrettede andelsbolig fra 2003 - boligen fremstår særdeles velpasset både ude og inde, og præsenterer sig overalt i flotte lyse og venlige farver! Samtidig er placeringen fantastisk, idet der KUN er ca. 300 meter til både SFO, skole, dagligvareforretning og idrætsfaciliteter!   
 
Andelsboligen er en del af Andelsboligforeningen Skovbakken, bestående af i alt 8 boliger - foreningen er veldrevet, og har en god og sund økonomi!  
 
Boligen rummer 90 gode boligkvadratmeter, optimalt indrettet uden nogen form for spildplads. Iflg. ”dåbsattesten” har huset kun 19 år på bagen, og sådan fremstår det bestemt også - flot vedligeholdt overalt!  
   
Andelsboligen er skønt beliggende på en dejlig og overkommelig grund - fritliggende, 100% adskilt fra de øvrige andelsboliger, og pænt tilbagetrukket fra selve Vestre Skovvej. Boligen er karakteriseret ved, at grunden omkranser hele huset, så vi netop her kan byde på en ekstra dejlig og anvendelig have! Der er en pænt anlagt forhave, med lille græsplæne, højbed og en skøn morgenterrasse, belagt med herregårdssten. Samtidig en dejlig lukket og ugeneret baghave, som byder på en mindre græsplæne, pænt afvekslet med buske og bede, og samtidig omkranset af hæk. Her er tillige etableret en dejlig solvendt stenbelagt terrasse med optimal placering lige udenfor husets stue! Der kan også søges ly mod både regndråber og sommersolens stærke stråler, da sælger over terrassen har fået monteret en stor bred elektrisk markise - ved handel kan denne medkøbes, hvis køber måtte ønske dét! Andelsboligen ligger bogstavelig talt med den frie natur lige i baghaven i form af åbne marker op mod den smukke Bælum Sønderskov, hvor rådyrene dagligt kommer frem for at hilse på!   
 
Vi byder hermed indenfor i den spændende andelsbolig! Der er indgang direkte fra husets carport. Boligen INDEHOLDER: Klinkebelagt entré. Fint bryggers, som også har klinkegulv, og byder på både god bord-/skabsplads og fin plads til sko, overtøj, vaskemaskine mv. Fordelingsgang. Dejligt lyst køkken med spiseplads og åbning direkte til stuen. Stor stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling samt udgang direkte til terrassen. Dejligt lyst badeværelse med muret bruseniché og gulvvarme. Pænt soveværelse med god skabsplads. Godt og regulært ekstra værelse, også med skab. Boligen er præget af en gennemgående kvalitet og ensartethed - bl.a. lyse trælofter, fine bøgeparket-gulve og samtidig store og gode vinduespartier, som sikrer, at der er lyst og venligt overalt. Boligen er desuden indrettet ældre-/handicapvenligt, uden dørtrin og delvist med skydedøre. Tillige en bolig med lavt energiforbrug, opvarmet med fjernvarme. Der er mulighed for tilslutning til fibernet!     
 
Udenfor finder vi bred stenbelagt indkørsel med fin carport på 37 m2 og tillige et redskabsrum i god størrelse (12 m2) - så her er både plads til bilen, evt. et lille værksted og opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.  
 
HER ER KORT SAGT EN FANTASTISK DEJLIG ANDELSBOLIG I FINESTE KVALITET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...  
 
Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:  
 
Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som hen over året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø!  
 
Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture!  
 
Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!  
 
Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg