Bakkegaardsvej 4, Veddum, 9560 Hadsund

Charmerende villa i Veddum!

Leder du efter en god villa med god potentiale? Så kan du godt indstille jagten nu! 
 
Denne fine villa beliggende i Veddum er lige det du leder efter. Du får 133 veludnyttede kvadratmeter at boltre dig på. Kvadratmeterne er fordelt på 2 plan. 
 
Velkommen ind i entréen, her har du god plads til at stille skoene og hænge dit overtøj. Fra entréen går du direkte ind i husets hjerte, nemlig stue og køkken. Huset fik for 6 år siden nyt JKE køkken samt nye lofter. Det fremstår i pæn stand og der er god plads til at kokkerere i køkkenet samtidig med, at man er med i samtalen i stuen. Direkte fra stuen er der adgang til husets 18 kvadratmeter syd/øst vendte udestue. Her man kan sidde i læ på regnfulde dage og hygge med familien. Huset indeholder 2 velfungerende værelser i stueplan med god plads til et evt. kontor, børneværelse eller parrets soveværrelse. Fra stuen igennem en gang finder du husets badeværelse. Badeværelset er i en fin størrelse med gulvvarme samt en muret bruseniche. Går vi op ad trappen til 1. sal finder du yderligere 2 rummelige værelser med højt til loftet. Der er bygget op med gipsvægge som kan væltes, så der kan være ét stort rum. Flot kig ud over Veddums skønne natur. 
 
Huset er beliggende på en 568 kvadratmeter stor grund, hvor du bl.a. finder en anlagt grusindkørsel med god plads til biler og carport samt værksted i forlængelse. Flot have med redskabsskur med plads til diverse haveredskaber samt havemøbler m.m. Haven kræver ikke grønne fingre, da den primært er udlagt med græs og en fin hæk som giver privatliv.
 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme. 
 
Veddum har rigtig meget at byde på - et rigtigt velfungerende landbysamfund, hvor man holder sammen og kommer hinanden ved. Her er bl.a. Dagli´Brugs, forsamlingshus samt fine idrætsfaciliteter i en meget velfungerende idrætsforening.
 
Lyder dette som en ejendom for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - Vi står klar til at fremvise ejendommen ALLE ugens 7 dage!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg