Storegade 3, Assens, 9550 Mariager

Dejligt renoveret byhus.

Velkommen til Storegade 3 i Assens!  
 
Her finder du et dejligt byhus med plads til hele familien fordelt på 2 plan.
 
Velkommen ind: Stueplan byder på et lyst køkken i åben forbindelse til stuen, så samtalen kan holdes igang selvom du står og laver mad til dine gæster. Videre fra køkkenet er der adgang til husets hjerte, nemlig stuen. Her er der godt med plads til en spiseafdeling samt en god sofaafdeling. I stueplan finder vi desuden også husets badeværelse, som er dejlig stort lyst rum med badekar samt plads til vaskemaskine, huset byder desuden også på et ekstra toilet. Sluttelig har vi forældresoveværelse, som er dejlig rummeligt værelse med indbygget skabsplads.
 
1. sal byder på 2 gode værelser, samt en stor repos hvor der er god mulighed for, at lave en teenager-afdeling, hyggekrog eller noget helt tredje.
 
Huset fremstår i god stand, både inden og ude - så pak flyttebilen og så er du hurtig godt boende
 
Udenfor byder huset på en dejlig stor flisebelagt terrasse med plads til den store grill og hygge med familien. Desuden en udbygning på 50 kvm, som kan bruges til enten opbevaring eller værksted, hvor der er god plads til at "makke".
 
I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse! 
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70256600 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg