Kirsebærvej 8, Als, 9560 Hadsund

Dejlig velindrettet villa lige midt i Als by!

På Kirsebærvej, helt centralt i Als by, finder vi denne dejlige og velindrettede villa fra 1987 - huset er opført i ét plan og i en klassisk rød mursten med flot matchende rødt tegltag og hvidmalede sprossede vinduer! Villaen fremstår særdeles velpasset både ude og inde! Samtidig er placeringen fantastisk, idet der er gåafstand til både stor dagligvareforretning, øvrige specialbutikker, skole og idrætsfaciliteter!   
 
Boligen rummer 82 gode boligkvadratmeter, optimalt indrettet uden nogen form for spildplads, og med bl.a. to værelser/soverum. En perfekt og velegnet villa for både den enlige, et par, den unge førstegangskøber eller det lidt ældre publikum, idet huset i forvejen er indrettet ældre-/handicapvenligt!     
 
Villaen er dejligt beliggende på en 628 kvm. stor grund, med den skønnest tænkelige og hyggelige baghave. Haven er rigtig pænt anlagt med græsplæne og fint suppleret med enkelte bede, buske og træer samt omkranset af hæk. Der er tillige etableret en dejlig stor solvendt terrasse med optimal placering lige udenfor husets stue - denne er delvist overdækket og belagt med herregårdssten, ligesom den er fint afskærmet af læmur! Desuden byder haven på både flagstang og drivhus/pavillon samt endnu en fin stenbelagt terrasse, etableret som morgenterrasse i havens nederste del foran udhus. De karakteristiske herregårdssten er lagt hele vejen rundt om både hus og udhus og sender et flot signal om harmoni og ensartethed!     
 
Huset INDEHOLDER: Entré/fordelingsgang. Pænt lyst køkken med mindre spiseplads. Dejlig stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling, herfra udgang til terrassen/baghaven. Pænt lyst badeværelse med brusebad og gulvvarme. Stort soveværelse med god skabsplads. Godt og regulært ekstra værelse med skabe. Boligen fremstår velpasset og ensartet - bl.a. karakteriseret ved gennemgående lyse trælofter og god loftshøjde, ligesom store og gode vinduespartier sikrer, at der er lyst og venligt overalt. Boligen opvarmes med elvarme, suppleret med brændeovn. Huset er i forvejen tilsluttet fibernet!     
 
Udenfor finder vi bred indkørsel med god parkeringsplads, belagt med herregårdssten. Desuden indbygget isoleret redskabsrum med hylder og skabe. I den nederste del af haven tillige et fint nyere udhus, som er opdelt i to sektioner med særskilt indgang - den ene ende rummer et isoleret redskabs-/opmagasineringsrum, mens den modsatte ende er indrettet med et fint lille værksted.  
 
HER ER KORT SAGT EN FANTASTISK DEJLIG OG VELINDRETTET VILLA - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...  
 
Samtidig bør det nævnes, at byen Als har rigtig meget at byde på - stor og velfungerende Meny-forretning, forskellige specialbutikker, bl.a. slagter, bager, kro, elektriker, frisør og benzintank - og desuden skole, børnehave, bibliotek, sportshal samt en rigtig god og velfungerende idrætsforening. Og sidst men ikke mindst, så er man tæt på havet - KUN 5 min. gang - samt store sommerhusområder og dermed hele turismen, som også er med til at præge lokalsamfundet - så med andre ord er Als også en by, der altid vil være "fremtidssikret"!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg