Kærvej 32, Veddum, 9560 Hadsund

RØRENDE BILLIG ejendom tæt på Veddum!

Velkommen til Kærvej 32, en grund lige udenfor Veddum, som er beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt til marker. Her fra du fred og ro fra hverdagens pulserende liv.
 
På Kærvej 32 finder du et hus af ældre dato - dette er på 88 kvadratmeter. og må betragtes som et decideret "håndværkertilbud"! For den rigtige der har skruet hænderne ordentlig på, er der her muligheden for, at få en fornuftig ejendom til meget få penge og såfremt du kan lave noget selv, så kan du også renovere ejendommen for få penge.
 
På ejendommen er der derligere 2 gode udhuse på i alt 280 kvadratmeter. Udhuse er ideele til dig, som gerne vil lave have nogle hobby projekter i fritiden som f.eks. skrue på biler, have nogle dyr eller noget helt tredje. Der er et væld af muligheder for udbygningerne.
 
Grunden byder på 2.125 kvadratmeter, og er delvist lukket i form af omkransende hæk, træer og buske. Desuden er det en nem og overskuelig grund, da den primært er udlagt til græsplæne. 
 
Køber må påregne udgift til kloakering på grunden. 
 
Veddum har rigtig meget at byde på - et rigtigt velfungerende landbysamfund, hvor man holder sammen og kommer hinanden ved. Her er bl.a. Dagli´Brugs, forsamlingshus samt fine idrætsfaciliteter i en meget velfungerende idrætsforening. 
 
Lyder dette som en ejendom for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - Vi står klar til at fremvise ejendommen ALLE ugens 7 dage!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg