Odde Naturpark 49, Helberskov, 9560 Hadsund

Stort poolsommerhus!

NU har du chancen for af lave en perfekt investering, med dette skønne pool-sommerhus i tæt på vandet!
 
Sommerhuset har en forsigtig estimeret lejeindtægt på knap kr. 150.000,- fordelt over en 22 ugers periode. Sommerhuset er allerede udlejet hele sommeren. Hvis du er hurtig, kan du nå at få denne lejeindtægt med i handlen.
 
Ønsker du ikke at leje sommerhuset ud - kan du også gribe muligheden for et afslappende fristed, hvor der er plads til alle, med pool, wellnessfaciliteter og en beliggenhed tæt på stranden!
 
Velkommen til dette rummelige, lyse og moderne feriehus. Højdepunktet er uden tvivl den store indendørspool, hvor I kan tilbringe timevis med at svømme baner og plaske rundt. Der er udsyn til poolen fra stuen, så I kan holde øje med børnene, imens i slapper af. Efter en dukkert eller en frisk gåtur i naturskønne Helberskov, kan i slappe af i saunaen eller spabadet. Aftenen kan bruges til at flade ud foran fjernsynet eller samles om spisebordet til spilleaften.
 
Huset byder på HELE 4 værelse alle med god plads, og nyere gulve. Desuden er der lavet køkken i 2020, som fremstår utrolig flot og velpasset i åben forbindelse med stue og spiseplads. 2 renoveret badeværelse med brus, det ene i forbindelsen med poolrummet. Teknikrum hvor vandrør til pool er blevet udskiftet, poolen bliver opvarmet med varmepumpe. Til huset hører en dejlig terrasse, hvor man kan nyde solen i fulde drag. Her kan man hygge sig om morgenbordet og læse en god bog i løbet af dagen, imens børnene gynger eller leger på den store grund. Om aftenen kan der tændes op i grillen og tilberedes et lækkert måltid.
 
Strand, pool, wellness og skøn natur - det hele venter jer i dette lækre feriehus. Huset er opvarmet med varmepumpe, elvarme og brændeovn (brændeovn skal udskiftes ved ejerskifte). Her er en absolut éner, som ikke findes magen til mange andre steder - skal opleves!
 
Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup. Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. kørsel herfra. I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskov-bjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen.Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mini Mallorca. I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang.
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 25 66 00 - vi står klar til at fremvise sommerhuset alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg