Brøndbækken 2, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Er du på udkig efter et velbeliggende og billigt sommerhus i Øster Hurup? - Så er det nu, du skal slå til...!

Er du på udkig efter et velbeliggende og billigt sommerhus i Øster Hurup? - Så er det nu, du skal slå til...!  
 
Velkommen til denne perle på Brøndbækken 2 i Øster Hurup. Brøndbækken er beliggende i Øster Hurup– Kystens Perle. Hvor du både finder den lange kyststrækning, hvor der samtidig er en af Danmarks bedste badestrande hvor du KUN har ca. 300 m til. Desuden tager det heller ikke mange minutter at komme ind til kernen af Øster Hurup by, i det du har UNDER en 1 km til bykerne - i centrum af den spændende og pulserende sommer by finder vi bl.a. tennisbaner og vandland samt en idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, legeland og et væld af øvrige butikker.
 
Selve sommerhuset er på 54 rigtig veludnyttede kvadratmeter, og er beliggende på 500 m2 stor grund med fin plads til at boltre sig på. Det første man kommer ind i, er boligens fine entre, og herefter har du køkkenalrum og pænt klinkebelagt badeværelse. køkkenalrum er indrettet således, at der er mulighed for at have gang i både gryder og pander, samtidig med at man kan snakke i køkkenet, og følge med i hvad resten af familien hygger sig med. Der er således gjort plads til både en spiseafdeling, samt plads til at man kan slappe af i sofaen, efter en lang hyggelig dag ved stranden. Fra stuen har man udgang til sommerhuset overdækket terrassen, foruden den overdækket del, går terrassen næsten hele vejen rundt om resten af sommerhuset så solens stråler kan fanges hele dagen. Boligen byder på 2 gode værelser. Det ene er indrettet med plads til køjesenge, hvorimod det andet er lidt større, med plads til dobbeltseng. Yderligere er der også et rigtigt fint anneks/udhus. Annekset står i dag som redskabsskur, men er isoleret, så man med få midler, kan få lavet det om til et dejligt anneks med plads til et par ekstra sovepladser.
 
Lyder dette som dit drømme sommerhus, så tøv endelig ikke med at kontakte op på tlf. 70 25 66 00– Vi står klar til at fremvise alle ugen 7 dage!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg