Rosendals Alle 1, 9560 Hadsund

Pæn, velholdt & nymalet

Rigtig fin familievilla i 1½ plan, beliggende tæt på byen og med kort gåafstand til dyrehaven, museet og Rosendals søen.
 
Beliggenheden passer til den yngre børnefamilie, hvor man gangske omkostningsfrit kan tage børnene med en tur i dyrehaven om søndagen, for at kæle for gederne og beundre hjortene. Man kan tage kaffen med og sætte sig ved et af bordene i dyrehaven en dejlig solskinsdag. Efterfølgende kan man aflægge Hadsunds historiske museum en visit. Alt i alt mange gode mulighder her på stedet, som ligger fredeligt og roligt og endda med en ret sikker vej ud til skolen samt alle byens øvrige faciliteter, herunder den dejlige Mariager fjord. Udenfor villaen er der en dejlig veranda i træ samt en fin stor træterrasse i forlængelse heraf. Så det skulle være muligt at finde sig en plads i solen, når tiden ellers tillader det. Bilen kan stå i carporten i ly for vejr og vind....
 
Villaen er velindrettet og man må sige man får det hele, herunder: Forgang med klinkegulv og trappe til 1. sal. Pænt og velholdt badeværelse, med bruseniche og gulvvarme. Værelse med tæppe på gulvet. Stort køkken / alrum (spisestue) med parketgulv og god stor spiseplads samt udgang til træterrasse og svalegang, der går hele vejen op langs huset. Værelse med tæppe på gulvet. Bryggers / baggang med klinkegulv, hvor vaskepladsen er forhøjet over gulvet, således man får en perfekt arbejdshøjde.
 
På 1. sal findes: Opholdsstue med loft til kip og parketgulv, brændeovn samt udgang til stor bred terrasse / svalegang. Soveværelse med tæppe på gulvet, skabsvæg og adgang til badeværelse med bruseniche. Værelse med tæppebelagt gulv.
 
Endvidere carport med redskabsrum.
 
Huset overtages af køber, nymalet og gennemgået for småfejl og mangler ....
 
Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!
 
RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg