Elmesvinget 3, 9574 Bælum

Meget velpasset og velindrettet villa i Bælum!

Hvis DU er på udkig efter en nyere villa i absolut topklasse, så kan DU måske godt ”indstille jagten” allerede her? Stop i hvert fald lige op og læs lidt videre…  
 
På Elmesvinget i Bælum finder vi denne særdeles velpassede og velindrettede étplans-villa, opført i klassiske røde mursten og fra 1998. Det fine parcelhus er med andre ord kun 24 år gammelt, og har kun haft én ejer, som selv har ladet huset opføre af velkendt typehusfirma - efterfølgende har ejeren passet særdeles godt på huset både ude og inde! Så her behøver køber ikke foretage sig ret meget, før villaen er klar til indflytning! Samtidig er ejendommens placering fantastisk god, idet der er UNDER 500 meter til både SFO, skole, dagligvareforretning og idrætsfaciliteter!   
 
Den lækre familievilla rummer 125 gode boligkvadratmeter, optimalt indrettet uden nogen form for spildplads - og med bl.a. hele 4 værelser/soverum!  
 
Huset er skønt beliggende på en 949 kvm. stor familievenlig grund, i dejligt roligt og lukket parcelhuskvarter. Haven er primært udlagt med græsplæne - omkranset af hæk, og ellers med både bede, buske og træer! En have med god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! Der er bl.a. etableret en stor solvendt terrasse, afskærmet med hegn og belagt med en klassisk belægningssten. Terrassen har udgang direkte fra køkken/alrummet, og belægningsstenene fortsætter flot og harmonisk hele vejen rundt om huset! Udover at være tæt på ”alting” i Bælum by ligger den attraktive udstykning Elmesvinget bogstavelig talt lige op til stier, åbne marker og skov!   
 
Huset indeholder følgende: Bryggers/baggang med klinkegulv, og med god plads til sko og overtøj. Desuden god bord- og skabsplads, ligesom diverse installationer, vaskemaskine mv. er placeret her. Stort pænt lyst køkken i sammenhæng med alrum, der i praksis fungerer som husets spisestue, idet her er rigtig god plads - en fantastisk kerne i huset med masser af lysindfald fra karnap ved køkkenbordet og stort vinduesparti med udgang direkte til terrassen og haven. Via fransk dør adgang til dejlig opholdsstue - her finder vi endnu en karnap, og dermed også her et skønt lysindfald. Forgang/fordelingsgang. Dejligt stort lyst badeværelse med muret bruseniché og gulvvarme. Stort soveværelse samt hele 3 gode og regulære ekstra værelser! Hele huset fremtræder velpasset, lyst, venligt, og meget indbydende!   
 
Udenfor finder vi fin stenbelagt indkørsel med god parkeringsplads. Endvidere carport med særskilt redskabsrum - så her er muligheden for både et lille værksted og samtidig god opbevaringsplads til fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv. Her overvintrer også ”Robert”, mens ”han” venter på, at det igen skal blive forår og sæson for at slå græsplænen!  
 
Huset er blevet klassificeret med det glimrende energimærke C, og opvarmes med fjernvarme!  
 
Der er allerede separatkloakeret på matriklen - en ikke ubetydelig udgift, som dermed allerede er afholdt! Der er mulighed for tilslutning til fibernet!  
 
HER ER KORT SAGT EN SÆRDELES DEJLIG OG VELBELIGGENDE FAMILIEVILLA, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...  
 
Samtidig lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:
 
Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.  
 
Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.  
 
Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!      
 
Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg