Ved Møllen 11A, Øster Hurup, 9560 Hadsund

Byg nyt centralt i Øster Hurup by!

Drømmer du om at bygge nyt hus i Øster Hurup, så har du her muligheden!
 
På denne skønne og velbeliggende grund centralt i Øster Hurup finder du denne grund på 619 gode kvadratmeter. Her har du muligheden for at bygge et nyt skønt hus. Grunden er en helårsgrund, men du vil godt kunne bygge et hus og benytte det som sommerhus, da man i Mariagerfjord Kommune ikke har bopælspligt.
 
Grunden er desuden allerede kloakeret, så dette er en udgift man blot skal se bort fra. 
 
Køber må påregne udgifter til tilslutning af el, vand og varme.
 
På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i badeland, bowlingcenter eller legeland på de regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.
 
Drømmer du om at bygge dit drømmehus lige her på grunden? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 98 58 80 09 - vi står klar til at fremvise alle ugens 7 dage!

*Ekskl. tilslutningsafgift

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg