Rypevej 20, 9575 Terndrup

Særdeles fint og velpasset parcelhus i Terndrup!

På Rypevej i Terndrup kan vi præsentere denne særdeles velpassede og velindrettede étplans-villa fra 1973, opført i gule mursten. Det fine parcelhus har i næsten 25 år haft samme ejer, som har passet usædvanlig godt på huset både ude og inde - det er løbende opgraderet og vedligeholdt, og alt udstråler kvalitet samt en orden og en præcision, som vi kun sjældent møder!     
 
Villaen rummer 129 gode boligkvadratmeter, optimalt indrettet uden spildplads - og med bl.a. 3 værelser/soverum!       
 
Huset er skønt beliggende på en 919 kvm. stor familievenlig grund, på lukket stikvej i dejligt roligt og attraktivt parcelhuskvarter. Haven er primært udlagt med græsplæne - omkranset af hæk, og ellers med både bede, buske og træer! En have med god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! Der er bl.a. etableret en stor solvendt terrasse, belagt med herregårdssten, og med udgang direkte fra stuen!     
 
Huset indeholder følgende: Bryggers/baggang med klinkegulv, og med god plads til sko og overtøj. Desuden god bord- og skabsplads, ligesom diverse installationer, vaskemaskine mv. er placeret her. Flot og velholdt lyst køkken i asketræ og med god spiseplads. Dejlig stor lys stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling samt udgang direkte til terrassen. Forgang/fordelingsgang med garderobe. Gæstetoilet. Pænt lyst badeværelse med bruseniché i glas samt gulvvarme. Stort soveværelse med udgang til terrassen og haven. 2 gode og regulære ekstra værelser. Hele huset fremtræder særdeles velpasset, lyst og venligt, karakteriseret ved både lyse farvevalg og gode lysindfald fra de mange og store vinduer!   
 
Udenfor finder vi fin bred stenbelagt indkørsel med god parkeringsplads. Endvidere carport på 24 kvm. og med ovenlys. Bag carporten muret garage i tilsvarende størrelse - denne er med støbt gulv og fungerer i dag som kombineret værksted og redskabsrum, så her er der den fineste plads til både den lille handyman og opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv. Desuden er der drivhus i baghaven.  
 
Huset er blevet klassificeret med det glimrende energimærke C, og opvarmes med billig fjernvarme!  
 
Der er mulighed for tilslutning til fibernet!    
 
HER ER KORT SAGT ET SÆRDELES DEJLIGT OG VELBELIGGENDE PARCELHUS, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...  
 
Samtidig også lidt nyttig info om byen Terndrup og området:  
 
Terndrup er en by, som har rigtig meget at byde på! En driftig by i udvikling - dette måles bedst af alt på masser af nybyggerier og unge mennesker, som flytter til byen! Samtidig er det en by med stort set ALT lige ved hånden, bl.a. flere velfungerende dagligvareforretninger, ligesom Terndrup også byder på mange øvrige indkøbsmuligheder lige fra bager, pizzeria og kro til blomster og benzin! Terndrup har også et rigt og meget aktivt foreningsliv med fritidsaktiviteter for alle, hvor du kan dyrke alt lige fra fodbold, håndhold og badminton og til svømning! Udover god og velfungerende skole, idrætscenter og svømmehal huser byen bl.a. også dagpleje, børnehave, tandlæge, kommunal administration, redningstjeneste, plejehjem/ældrecenter, bibliotek samt medborgerhus!     
 
Ydermere er Terndrup omkranset af smuk og alsidig natur - bl.a. skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture. I smukke Terndruplund er der afholdt Grundlovsmøder helt tilbage til 1849!  
 
Et af de seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Her er Terndrup én af hovedbyerne, og hermed endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!      
 
Terndrup er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg