Elmesvinget 23, 9574 Bælum

Fint og velpasset parcelhus i Bælum!

På Elmesvinget i Bælum kan vi præsentere denne velpassede og velindrettede étplans-villa fra 1979. Det fine parcelhus er opført i en moccafarvet sten, og ejer har over årene passet særdeles godt på huset både ude og inde! Samtidig er ejendommens placering fantastisk god, idet der er UNDER 500 meter til både SFO, skole, dagligvareforretning og idrætsfaciliteter! 
 
Villaen rummer 138 gode boligkvadratmeter, optimalt indrettet uden nogen form for spildplads - og med bl.a. hele 4 værelser/soverum! 
 
Huset er skønt beliggende på en 900 kvm. stor familievenlig grund, i dejligt roligt og lukket parcelhuskvarter. Haven er primært udlagt med græsplæne - omkranset af hæk, og ellers med både bede, buske mv.! En have med god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! Der er bl.a. etableret en stor solvendt terrasse med læmur og belagt med herregårdssten, denne med udgang direkte fra stuen! Udover at være tæt på ”alting” i Bælum by ligger den attraktive udstykning Elmesvinget bogstavelig talt lige op til åbne marker og skov! 
 
Huset indeholder følgende: Bryggers/baggang med klinkegulv, og med god plads til sko og overtøj. Desuden god bordplads, ligesom diverse installationer, vaskemaskine mv. er placeret her. Forgang/fordelingsgang.  Pænt køkken med spiseplads. Dejligt lyst badeværelse med muret bruseniché og gulvvarme. Stor vinkelstue med god plads til både spise- og opholdsafdeling, herfra udgang direkte til terrassen og haven. Stort soveværelse samt yderligere 3 gode og regulære værelser! Hele huset fremtræder lyst og venligt, karakteriseret ved gode lysindfald fra de mange og store vinduer!
 
Udenfor finder vi fin grusbelagt indkørsel med god parkeringsplads. Endvidere carport med to tilhørende særskilte rum, i alt 38 kvm. - så her er muligheden for både et lille værksted og samtidig god opbevaringsplads til fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.
 
Huset er blevet klassificeret med det udmærkede energimærke D, og opvarmes med fjernvarme!  
 
Der er allerede separatkloakeret på matriklen - en ikke ubetydelig udgift, som dermed allerede er afholdt! Der er mulighed for tilslutning til fibernet!
 
HER ER KORT SAGT ET DEJLIGT OG VELBELIGGENDE PARCELHUS, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
 
Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:
 
Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.  
 
Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.
 
Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!   
 
Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg