Rønnevej 6, Als, 9560 Hadsund

Virkelig velholdt villa med plads til hele familien!

For enden af en den blinde vej Rønnevej, finder du denne velholdte villa på adressen Rønnevej 6. Her får du en god villa med HELE 182 veludnyttede og gode kvadratmeter, samt en god grund på 981 kvadratmeter.
 
Velkommen indenfor til villaens 182 kvadratmeter der løbende er renoveret. Kvadratmeterne er fordelt med henholdsvis 102 kvadratmeter i stueplan samt 80 kvadratmeter på 1. sal. Stueplan består af en fin entré med højt til loftet og god plads til at hænge overtøjet. Gangen fordeler 2 værelser, badeværelse og køkken-alrum. Køkken-alrummet fremstår i fine lyse elementer og med spots i loftet. Her er der god plads til at du kan gå og kokkerer alt imens du kan være med i snakken med resten af familien der sidder i stuen. Stuen er en god vinkelstue med godt lysindfald ind gennem det store vinduesparti i gavlen. Her er der plads til både en spiseafdeling samt sofaafdeling, hvor du kan slappe af i sofaen efter en lang dag på job. Fra stuen har du desuden adgang til en god overdækket terrasse. I stueplan er der et godt lyst badeværelse med muret bruseniche, spots i loftet og gulvvarme i klinkegulvet. De 2 værelser du finder i stueplan er særdeles gode og regulære. Sælger benytter det ene som soveværelse og det andet som walk-in closet/kontor, men det ville også være ideelt som børneværelse. 1 salen byder på et badeværelse med vinylgulv, 4 værelser, hvoraf det ene værelse har udgang til en overdækket altan.
 
Udenfor finder du en dejlig grund på 981 kvadratmeter der indbyder til hygge, leg og boldspil med familien. Her finder du desuden en god carport med integreret værksted i enden på i alt 42 kvadratmeter. Værkstedet er ideelt til personen der ønsker, at "makke" med diverse ting, samt gå i fred og ro.
 
Ejendommen opvarmes med fjernvarme og brændeovn. Og har desuden gulvvarme i alle de rum der er belagt med fliser. 
 
Samtidig bør det nævnes, at byen Als har rigtig meget at byde på - nogle af områdets bedste indkøbsmuligheder, og desuden skole, børnehave, bibliotek, sportshal samt en rigtig velfungerende idrætsforening. Og sidst men ikke mindst er man tæt på havet - 5 min. gang - samt sommerhusområder og dermed hele turismen - så med andre ord er Als også en by, der altid vil være "fremtidssikret".
 
Lyder dette som dit drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 25 66 00 - Vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg