Mølleparken 20, Vadum, 7860 Spøttrup

PROJEKTSALG - Byg nyt sommerhus - klar til sommerferien 2022.

HER ER TALE OM ET PROJEKTSALG - DET VIL SIGE SOMMERHUSET IKKE ER OPFØRT ENDNU! 
 
Her har du muligheden for at købe grunden, der kan danne fundamentet for DIT drømmesommerhus! Grunden er stor og velbeliggende i sommerhusområdet ved Kongelysvej og Skovstjernevej. Grunden er beliggende på vandsiden og du får da også her en suveræn udsigt over både Limfjorden og den omkringliggende natur, som blandt andet er rigt på dyreliv. Fra grunden er der ca. 10 minutters gang ned til fjorden og hopper du på cyklen når du hurtigt både badestrand og vandland ved den lokale campingplads. For de mere kultur interesserede er der ydermere kort afstand til Spøttrup Borg.
 
Udstykningen er med 21 sommerhusgrunde, hvoraf grundene nr. 2,4,6,8 med den bedste udsigt og hvor man desuden kan bygge i 2 etager og max. 8,5 meter er udbudt til kr. 298.000, - og grunde nr. 1,3,5,7,10,12,14,15,16,17,18,20,24,26,28,32,38 er udbudt til kr. 248.000, - pr. grund.
 
Tilslutningsafgifter til både vand og el er inkl. i pris. Desuden er der mulighed for fibernet på grunden.
 
LIDT OM SONNE HUSE:
Hygge, nærvær og intimitet. Tilbage til det traditionelle sommerhus. En ny og spændende serie fra deres kreative arkitekter. "Sommerhuset" er udviklet ud fra samtaler med lang række potentielle sommerhus købere, hvor specifikke ønsker, krav og behov er blevet omhyggeligt vægtet og vurderet. Den nye trend viser, at rigtigt mange købere ønsker sig et godt og funktionelt sommerhus, som i de gode gamle dage som opfylder familiens mest basale behov og som samtidigt kan være rammen for en attraktiv oase. 
 
Nu introducerer vi vores nye serie “Strandklit”
En ny og spændende serie hvor alle typerne byder på en god gennemtænkt indretning med masser af plads, hyggelig sommerhusstemning, enkle linier og smuk arkitekttur.
Se mere om SONNE HUSE på deres hjemmeside sonnehuse.dk
 
Du har også muligheden for flere forskellig typer sommerhuse ved SONNE HUSE.
Se f.eks type 120 L hvor du får 13 kvm mere (ekstra toilet, større terrasse, større køkken) for kun kr. 220.000,- mere. 
 
SONNE HUSE har udstillingmodeller/-huse på følgende adresser:Strandklit 120L Skallerup Nørre Knoldevej
 
Prisen er tage udgangspunkt i nuværende prisliste fra SONNE HUSE (01-09-2021) kontakt Christian Lykke fra Sonne Huse A/S (Boligrådgiver) på 22 66 49 40 for præcis tilbud på færdigt sommerhus.
 
STARTPAKKE, forberedelse for byggeri:

  • Tilslutning til offentlig kloak, inkl. 1 stk. Ø315 mm spulebrønd ogop til 10 m. kloakstik
  • Stikledninger - op til 10 m. el- og vandstik nedgravet.
  • Tagnedløb ført til faskiner, inkl. faskiner.
  • Etablering samt nedtagning af byggestrøm og - vand, ekskl. forbrug
  • Jordbundsundersøgelse inkl. rapport.
  • Landinspektør - forundersøgelse og afsætning inkl. niveauplan
  • Fjernelse af byggeaffald

Startpakke pris kr. 99.500
 
Området nær Spøttrup må betragtes som et attraktivt område for hele familien. Her er du tæt på både børnevenlige sandstrande, smuk og varieret natur med rigt dyreliv - her er gode muligheder for lange gå- og cykelture, hvad enten det er langs Limfjorden med udsigten til Øen Mors eller i en af de omkringliggende flotte naturområder, Hostrup/Gyldendal. For den kulturinteresserede familie kan man tage til Spøttrup Borg, som er Danmarks bedst bevarede middelalderborg, som ligger ca. 5,5 km. væk. Hvad angår indkøb er der mulighed for dette i byen Lihme ca. 3,5 km. fra grunden.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg