Langmosevej 18, Glerup, 9560 Hadsund

Natur smuk landbrugsejendom tæt på Hadsund!

Velkommen til Langmosevej 18, beliggende ca 1.2 km fra byskiltet i Glerup. Her finder du en dejlig ejendom i fredelige og naturrige omgivelser. 
 
Boligen byder på 181 veludnyttede kvadratmeter fordelt på 2 plan. 105 af dem finder man i stueplan og 76 på 1. sal. Velkommen ind i entréen, her får du god plads til at stille skoene og hænge dit overtøj. Stueplan byder på et flot Vordingborg køkken med god plads til at slippe din indre kok løs imens der er god plads til, at holde samtalen kørende med familien. Videre fra køkkenet er der adgang til husets hjerterum, nemlig den store lyse stue med godt lysindfald fra begge sider af huset. I stuen er der godt med plads til en spiseafdeling samt en god sofaafdeling. I stuen er der desuden adgang til ét af husets værelser, hvor der er god plads til kontor eller teenageværelse. Fra stuen er der udgang til en dejlig sydvendt terrasse, hvor du kan nyde Danmarks smukke solrige dage, og nyde noget lækkert mad fra grillen med familien eller venner. I stueplan finder du desuden et rummeligt badeværelse med gulvvarme og muret bruseniche samt indbyggede skabe. Her er ovenikøbet klargjort til badekar. 
 
1. sal byder på HELE 3 gode værelser, samt et stort repos, hvor der er god mulighed for, at lave en spilleafdeling, teenage-afdeling eller noget helt tredje. Her er et væld af muligheder for, at lave nogle fede rum. Værd at bemærke, er den flotte udsigt udover ejendommens skønne natur samt den tilhørende sø.
 
Udenfor byder ejendommen desuden på nogle gode udbygninger, heriblandt en stor garage, samt et stort værksted, hvor der er god plads til at "makke" med diverse maskiner. På grunden er der en stor stål hal, med plads til opbevaring af f.eks. traktorer og andre maskiner. Ideelt til muren eller tømreren der har brug for plads til opbevaring af div. maskiner, værktøj m.m eller drive virksomhed fra hjemmeadressen. 
 
3.561 kvm andre bygninger fordele sig således.
Stålhal på 272 kvm
Lade + værksted på 295 kvm 
Nedlagt minkbygninger på 2994 kvm
 
Ejendommen opvarmes med varmepumpe og har desuden gulvvarme i hele stueplan undtagen i stuen. 
 
Til ejendommen hører der 4,8 ha jord med med smuk natur, hvor det er ideelt af have heste eller kreatur til at gå. Så hvis du har en drøm om, at være selvforsynende fra jord til bord, så er denne ejendom måske noget for dig. Naturen byder desuden på nogle dejlige gåture en skøn sommeraften. 
 
Lyder dette som din drømme ejendom, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70256600 - vi står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg