Svendsagervej 61, Seden, 5240 Odense NØ

LANDEJENDOM TIL DEN STORE ELLER FLERE FAMILIER
Gr ønne marker og åbne vidder m øder jer , n år I k ører gennem det smukke landskab omrking Svendsagervej . Her ånder alt fred og ro , og I glemmer n æsten , at Odense C kun ligger 10 - 20 minutter i bil herfra og lokker med kultur , historie , byliv og alt det , der fors øder dagligdagen . Samtidig har b ørnene mindre end ti minutters cykeltur til den n ærmeste skole , ligesom at der er handlemuligheder indenfor 800 meter . Den perfekte kombination af byliv og natursk øn idyl .

Landejendommen fordeler sig over 365 m 2 og dateres tilbage til 1928 - et sj ælfuldt byggeri med masser af charme . P å den ca . 8.000 m 2 store grund suppleres huset af nogle gode udbygninger , der nemt kan omdannes til stalde , hvis I dr ømmer om dyrehold , et suver ænt v ærksted til manden i huset eller et l ækkert hobbyrum til det kreative familiemedlem - ja , mon ikke , at I faktisk kan f å plads til det hele ?

Selve stuehuset fordeler sig over to plan , som er skr æddersyet til familien eller til flere generationer , der ønsker at bo under samme tag . Fordelt p å to plan findes nemlig tre k økkener og tre badev ærelser . Foruden badev ærelse og k økken , s å indeholder den ene afdeling i stueplan et v ærelse og en stor stue - oplagt til parret eller enkeltpersonen . Imens huser den anden afdeling et dejligt alrum med udestue , to v ærelser og en stor stue , som er mere oplagt til den lille familie . Bev æger vi os op p å 1. salen , s å er denne afdeling , foruden k økken og bad , udstyret med tre store sovev ærelser , hvoraf et har udgang til en pragtfuld altan , samt en dejlig stue , der ligger i åben forbindelse til k økkenet og tilsammen skaber rammerne for den st ørre familie . Et hus som dette har s å mange muligheder - ogs å hvis I bare er en enkelt familie , der ønsker om et dejligt hjem , s å kan planl øsningen nemt tilpasses efter jeres behov .

Her kan I skabe dr ømmehjemmet . Kontakt os for en fremvisning og oplev ejendommens potentiale med egne øjne .

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg