Lollandsgade 9, st. th., 9000 Aalborg

Flot 2 V'er i det attraktive Øgadekvarter

Nu har du muligheden for at blive ny nabo til Østre Anlæg og bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til Aalborg City, AUC, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren og rigtig gode parkeringsforhold på gaden. Så søger du drømmeboligen er den lige her – beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.  
 
Området:
Beliggenheden Øgadekvarteret taler for sig selv idet man har skøn natur, midt i byen, med Østre Anlæg som nabo – et område der er oplagt til gåture rundt om søen. Øgadekvarteret er perfekt såfremt man er et rigtig City menneske, fordi her er nemlig også kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker, der vil bo i Aalborg.  
 
Ejendommen:
Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1939/2005 med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Her er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum samt en skøn lukket fælles gårdhave, hvor man kan nyde de lange sommeraftener ved grillen.
 
Lejligheden:
Velkommen til denne flotte 2-værelses lejlighed som fremstår i flot og velholdt stand. Lejligheden er perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen. Her bliver du mødt af en fordelingsentre, som tilbyder dig videre adgang til både køkken, stue, et værelse samt badeværelset. Køkken præsenterer sig med flotte hvide elementer og her er god plads til at udfolde de kulinariske talenter. Soveværelset byder på god skabsplads og afslapningsmuligheder. Badeværelset er af en fornuftig størrelse med bruskabine placeret i enden. Sidst, men ikke mindst får du i lejligheden her en rigtig hyggelig stue med plads til både sofaarrangement og spisebordssæt – perfekt til hyggelige aftener med venner eller familien.
 
Fremvisning:
Kunne lejligheden være noget for dig? Så ring på telefon 9813 2666 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Vi er DIN lokale ejendomsmægler

Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

Bestil en gratis vurdering af din bolig

Andre boliger til salg