Kastetvej 15A, 2. 2., 9000 Aalborg

Indflytningsklar 2V’er i Vestbyen

Med kort afstand til centrum og alle byens tilbud møder du denne lyse og indflytningsklare toværelses lejlighed i Vestbyen. Her får både singlen og parret ideelle rammer om hverdagen med en stue, et værelse, et køkken og et badeværelse. 
 
Med adresse på Kastetvej 15A er du placeret i hjertet af Vestbyen med kort afstand til Aalborg Streetfood og det skønne havnemiljø med havnebadet. Fakta er blot 300 meter væk, og efter få minutters gang når du desuden Aalborg Vestby Station, hvorfra regionaltogene kører. Kort sagt, her ligger hele byen for dine fødder i det øjeblik, hvor du træder ud af hoveddøren. 
 
Dit nye hjem er på anden sal i en murstensejendom fra 1959, og du træder over dørtærsklen til en indbydende bolig.
 
Værd at fremhæve er især den rummelige stue, hvor dagslyset strømmer ind gennem vinduerne, der dækker det meste af endevæggen. Det skaber et dejligt opholdsmiljø, som nemt indrettes med både et sofahjørne til de hyggelige filmaftener og et spisebord med plads til vennerne eller familien.
 
Fra stuen er der indgang til værelset, der ligeledes modtager et skønt lysindfald. Du kan desuden glæde dig til et nydeligt badeværelse med en bruseniche, og i det flotte køkken kan der kreeres mange lækre middage. Køkkenet fremstår i rigtig god stand med pæne, hvide fronter, som står godt til bordpladen, og remedierne gemmes nemt af vejen i skabene og skufferne. 
 
Alt i alt en lys, indflytningsklar lejlighed, der synes i virkelig nydelig stand, og som placerer dig midt i byen. 
 
Lyder det som noget for dig? Så ring for en fremvisning allerede i dag.

Kontakt os

  Bestil fremvisning

  Bestil salgsmateriale

  Vi er DIN lokale ejendomsmægler

  Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

  Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

  Bestil en gratis vurdering af din bolig

  Andre boliger til salg