Oppelstrupvej 90, 9260 Gistrup

Stor landejendom med plads til livets udfoldelser

Nu kan I få herlige forhold for tilværelsen på landet. I finder denne anseelige landejendom lige syd for Aalborg. Her kan I udfolde jer på hele 339 kvadratmeter foruden de tilhørende udbygninger og nyde panoramet over natur og åbne vidder, der fremtræder som en betagende kulisse.
I bosætter jer på en fredelig, ugeneret egn, og tilværelsen tilgodeses således af naturskønne omgivelser, marklandskaber og imødekommende naboer i den lille landsby. Foruden det landlige nærmiljø får I fornøjelsen af byens mange muligheder ganske tæt på matriklen. I kan således hurtigt tilgå skoler, pasningstilbud og dagligvarebutikker i de nærliggende landsbyer, ligesom Aalborg stiller alskens oplevelser og fornødenheder til rådighed.
Landets kendetegn åbenbarer sig ved ankomst på matriklen, hvor græsenge og skovbevoksning breder sig om ejendommen. Hovedhuset byder velkommen med et idyllisk, landligt udtryk, der matcher omgivelserne, og det fremtræder ligeledes utroligt velholdt med en flot, solgul facade, hvide sprossevinduer og kampestenssokkel.
Dertil hører udbygninger fordelt på tre længer, hvor tilsvarende kampesten pryder facaderne, og de mange kvadratmeter beriger jer med fantastiske forudsætninger for praktiske, kreative hobbyer såvel som hestehold.
Inden døre venter også et omfangsrigt boligareal og et indflytningsklart interiør, hvor originale detaljer harmonerer med moderne faciliteter. To stuer en suite udgør boligens primære opholdsmiljøer, og de store rum forener sig ligeledes med køkkenet. Det åbne miljø er præget af dejlige lysindfald og lyse plankegulve, og I får rigeligt plads til at indrette hyggelige sektioner, der samler familien om stemningsfulde stunder.
Stueetagen rummer endvidere fire værelser, to badeværelser med kar samt et bryggers og et multirum. Førstesalen er allokeret til yderligere to store værelser foruden en rummelig repos, hvor I kan skabe et legeområde, en kontorplads, eller hvad end I ønsker at udfolde jer med.

Kontakt os

  Bestil fremvisning

  Bestil salgsmateriale

  Vi er DIN lokale ejendomsmægler

  Det at handle bolig er en omfattende tillidssag imellem køber, sælger og mægler.

  Hos mæglerringen mener vi, at en høj serviceydelse og et ihærdigt engagement er afgørende faktorer for et godt samarbejde og et godt resultat.

  Bestil en gratis vurdering af din bolig

  Andre boliger til salg